Yacht Freelance

Freelance Projectondersteuner bij Gemeenten (ZZP)

Geplaatst 3 apr. 2024
Project ID: 9154447
Plaats
Utrecht, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar, 7 maanden
Start: 15 mei 2024
Einde: 3 dec. 2025
Tarief
0 - 4.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 17 apr. 2024 12:00

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en te werken aan de ontwikkeling van de stad? Zit het organiseren en verbinden, communiceren en samenwerken je in de genen en voel je je thuis in een bestuurlijk/politieke arena? Zoek je naar een uitdagende positie met zekerheid in de vorm van een vast contract? Yacht Engineering C&I biedt jou de kans om als adviseur ruimtelijke ordening te excelleren bij diverse gemeenten, provincies en waterschappen.


Als projectsecretaris ga jij onder leiding van een projectmanager helpen de doelen van de stad te realiseren. Als projectsecretaris ben je verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van de uitwerking van de onze stedelijke opgaves. Je krijgt eigen projecten die bijdragen aan verder ontwikkeling van de stad in een breed scala van projectt. Dit alles doe je onder leiding van een ervaren projectmanager.


Je voert voor de projecten de administratie, denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijdsplanning, financiële administratie en het beheren van contacten. Het opvragen van offertes, beoordelen daarvan en het verstrekken van de opdrachten in het systeem maakt vaak deel uit van de werkzaamheden. Verder heb je ervaring in de omgang met stakeholders als ondernemers en ontwikkelaars, en ervaring met werken in een ambtelijke organisatie is een vereiste. Je bereid bestuurlijke besluitvorming voor en je ondersteund de Projectmanager bij de beantwoording van Raadsvragen en WOB verzoeken.


Het organiseren van informatieavonden, interne bijeenkomst als projectgroepen of stakeholdersessies voer jij als projectsecretaris grotendeels zelfstandig uit. Ook het verzamelen van het benodigde materiaal, bepalen van de agenda en verslaglegging zijn de primaire werkzaamheden. De projectsecretaris zorgt dat alles op rolletjes loopt.



Eisen

  • Je hebt een HBO/WO opleiding Planologie, Bestuurskunde, Sociale Geografie, Spatial Planning, Ruimtelijke Planning, Environmental and Infrastructure Planning, of vergelijkbaar.

  • We zijn niet alleen op zoek naar ervaren collega’s maar ook voor net afgestudeerden zijn er ruime mogelijkheden. 

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijke politieke verhoudingen. 

  • Je houdt van afwisseling en kunt snel schakelen tussen verschillende opdrachten. 

  • Het is een pré als je gemeentelijke ervaring hebt opgedaan; 



 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten