Yacht Freelance

Freelance Projectmanager Warmtenet Schalkwijk (ZZP)

Geplaatst 12 feb. 2024
Project ID: 9150143
Plaats
Haarlem
Uren
16 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 12 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 feb. 2024 12:00

In verband met zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een projectmanager voor een half jaar voor het project warmtenet Schalkwijk.



Warmtenet Schalkwijk

Het warmtenet in schalkwijk is een samenwerking met de woningbouwcorporaties om hun bezit van het aardgas af te halen. Mogelijk kunnen particuliere woningen later ook aangesloten worden. het project is opgedeeld in meerdere clusters, waarvan we ons nu op het eerste cluster richten. Het systeem is een WKO met aquathermie als regeneratiebron, een warmtestation waar de warmte tot 70 graden opgewaardeerd wordt, wat dan naar de huizen stroomt om de woningen te verwarmen en van warm tapwater te voorzien. Voor het eerste cluster wordt er nu gewerkt aan een definitief ontwerp voor het warmtenet, en wordt een vergunningaanvraag gedaan voor het warmtestation. Daarnaast wordt er aan de business case gerekend om die rond te krijgen.



Verwachting werkzaamheden tijdens verlof

De vergunningaanvraag is hoogstwaarschijnlijk voor mijn verlof ingediend. Aangezien het een uitgebreide procedure is, zal deze naar college en welstand moeten, daarna ter inzage gelegd worden en dan weer naar college moeten tijdens mijn verlof. De planning is dat de vergunning in september verleend wordt. Daarnaast wordt het definitief ontwerp voor zowel het warmtenet zelf als het warmtestation in mei opgeleverd. Er is een 3-wekelijkse projectgroep met alle betrokken partners om de voortgang te bespreken, en eventuele keuzes aan het Bestuurlijk overleg voor te leggen. Voorbereiding van het BO hoort er ook bij, die vind ongeveer 1x per 2 maanden plaats.

Naast de inzet als projectmanager voor het warmtenet Schalkwijk zal de projectmanager ook een adviesrol hebben voor de projectmanager Wartmenet Ramplaankwartier, maar daarvan is hij/ zij niet zelf de trekker. In overleg kan later bekeken worden of er nog andere projecten zijn waar de projectmanager op kan worden ingezet (vooralsnog is alleen de 16 uur nodig, maar mogelijk uitbreiden naar 24 of 32 uur).



Functie-eisen

Eisen waarop we selecteren zijn de standaard eisen en profielen uit het raamcontract voor een medior en senior. Extra van belang is ruime ervaring in een politiek sensitieve omgeving gezien het grote politieke belang dat wordt gehecht aan het warmtenet project.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten