Yacht Freelance

Freelance Projectmanager Groningen (ZZP)

Geplaatst 19 mrt. 2024
Project ID: 9153278
Plaats
Groningen
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 mrt. 2024 12:00

Belangrijk: CV en motivatie in het Nederlands aanleveren.


Van de projectmanager wordt verwacht dat deze zich bezighoudt met een veelvoud aan taken en opdrachten. Binnen het strategisch gepositioneerde programma Herstel Eigen Aannemer zal worden gericht op het bijdragen aan het toekomstige beleid van deze regeling, het toekomstige proces hiervan, de aankomende IV-ondersteuning hierop en er wordt verwacht dat de projectmanager zich buigt over de toekomstige organisatie-inrichting hiervan.

Al deze stromen binnen het programma zullen worden ondergebracht bij de projectmanager, waarbij deze met name een taak heeft in het voortbrengen van en verantwoorden over de betreffende werkstroom. Een opdracht waarbij daarom zowel intermenselijke skills als drive en passie voor beheersing van werkzaamheden wordt gevraagd. De projectmanager zal wekelijks in Groningen aansluiten bij het programma-overleg en met alle werkstromen in contact staan.

Ook heeft de projectmanager een primaire rol in de ondersteuning van het programmamanagement als het gaat om verslaglegging en verantwoording over bijvoorbeeld de organisatie-inrichting (inclusief taken en rollen) van de toekomst alsmede alle financiële aspecten van zowel het project als de aankomende uitvoering van de regeling.

Achtergrond opdracht:

Het programma Herstel Eigen Aannemer richt zich op het openstellen van een nieuwe regeling met dezelfde naam. Dit is een rechtstreekse opdracht aan het IMG en wordt gepositioneerd als de voorkeursoptie bij schadeafhandeling. Dat betekent dat de regeling en dus het programma van strategisch groot belang is. Het programmateam bestaat uit circa 7 werkstroombegeleiders en meerdere projectleden per werkstroom. 1 juli 2024 zal de regeling van start gaan, waarna doorontwikkeling wordt gestart. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de programmamanager.



Eisen

  • WO

  • Opzet of uitvoering grootschalig hersteltraject (1jaar)

  • Beleidsontwikkeling (1jaar)

  • (re)organisatie trajecten (1jaar)

  • Projectmatig werken (3jaar)

  • Strategie-/beleidsontwikkeling

  • Projectmanagement

  • Stakeholdermanagement

  • Ervaring binnen bestuurlijke omgeving

  • Ervaring in begeleiding en enige vorm van sturing op anderen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten