Yacht Freelance

Freelance Projectleider Verbeterprogramma Sport Vastgoed (ZZP)

Geplaatst 16 apr. 2024
Project ID: 9155541
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 apr. 2024 12:00

Graag CV voorstellen via de portal in Word format, AVG proof.


De gemeente Groningen zoekt een Projectleider voor het Verbeterprogramma Sport Vastgoed (VSV) tot en met 31-12-2024, met mogelijk uitloop tot januari/februari 2025, voor gemiddeld 16 uur per week.


Het VSV heeft tot doel om het beheer en onderhoud van sportvastgoed toekomstbestendig te maken en te optimaliseren, met oplevering eind 2024. De sportaccommodaties omvatten ongeveer 160 gebouwen, waaronder gymzalen, sporthallen, zwembaden, ijsbaan, kleedruimten op sportparken en andere opstallen. Het programma omvat het in kaart brengen van het vastgoedareaal, kosten voor instandhouding, exploitatiebegrotingen, en bijbehorende processen en organisatie.


Het VSV bestaat uit deelprojecten, waaronder objecten en terreinen, meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB), organisatie, en financiën. Er is al vooruitgang geboekt in deelprojecten zoals inventarisatie van sportparken en concept MJOB, maar er moet nog een vervolg worden geformuleerd voor onder andere het onderhoud en beheer op sportparken en terreinen. Het eindproduct omvat een begroting per pand en terrein, waarbij exploitatiekosten en eigenaarslasten worden gesplitst.


In de rol ben je dus o.a. verantwoordelijk voor:

  • Leidinggeven aan het verbeterprogramma, sturen op de deelprogramma’s, deze afronden, adviseren en actief bijdragen en uiteindelijk het verbeterprogramma integraal opleveren.

  • Alle deelprojecten (en werkgroep resultaten) moeten tijdig op elkaar afgestemd worden.

  • Coördineren, synchroniseren van de (deel) programma onderdelen en actief expertise leveren om de deelprogramma’s tijdig af te ronden om het integrale verbeterprogramma op te leveren.

  • Het doen van aanbevelingen hoe en op welke wijze het verbeterprogramma moet worden geïmplementeerd.




Eisen

  • Voor de rol is het belangrijk dat je ervaring hebt als Projectleider met vastgoed expertise.

  • Daarnaast is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt van meerjaren onderhoud plannen, beleid en uitvoering m.b.t. vastgoed strategie en je bekend bent met het opereren in een operationele/politiek bestuurlijke omgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten