Yacht Freelance

Freelance Projectleider Tussentijd Zuidwest (ZZP)

Geplaatst 6 mrt. 2024
Project ID: 9152167
Plaats
Den Haag
Uren
20 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 6 sep. 2024
Tarief
0 - 5.73 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 mrt. 2024 12:00

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een directe impact kunt hebben op de leefbaarheid en dynamiek van Den Haag Zuidwest? Sluit je dan aan bij ons team als Projectleider Tussentijd Zuidwest! Met de revitalisering van Den Haag Zuidwest in volle gang, hebben wij een unieke kans om tijdelijke leegstand om te zetten in kansen voor de gemeenschap. Als projectleider speel je een cruciale rol in het verbinden van bewoners, ondernemers en overheidsinstanties om de leefbaarheid in deze buurten te verbeteren.



Functieprofiel

Als Projectleider Tussentijd Zuidwest werk je aan het invullen van tijdelijke leegstand en het stimuleren van dubbelgebruik van niet-optimaal benutte panden in Den Haag Zuidwest. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het samenbrengen van diverse partijen zoals corporaties, gemeente en het Nationaal Programma Zuidwest om gezamenlijk aan dit doel te werken.

  • Het opzetten van een digitaal makelpunt waar initiatiefnemers en eigenaren van locaties elkaar kunnen vinden.

  • Het ontwikkelen en introduceren van een impactmeting als instrument om de maatschappelijke en economische waarde van dubbelgebruik te meten.



Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden

  • Netwerker met minimaal 3 jaar ervaring in complexe netwerkomgevingen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten