Yacht Freelance

Freelance Projectleider Soortenmanagementplan / Contractmanager Isolatieprogramma (ZZP)

Geplaatst 19 mrt. 2024
Project ID: 9153324
Plaats
Haarlem
Uren
26 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 19 sep. 2024
Tarief
90 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2024 12:00

Klaar voor een Groene Uitdaging in Haarlem en Zandvoort?

Wil jij bijdragen aan het versterken van duurzaamheid en de natuur in Haarlem en Zandvoort? Gemeente Haarlem en Zandvoort zijn ambitieus als het gaat om het realiseren van een duurzame toekomst, en jij kunt daar een belangrijke rol in spelen!



Waarom werken bij Gemeente Haarlem en Zandvoort?

Als onderdeel van ons isolatieprogramma streven we naar energiezuinige woningen die bijdragen aan een duurzame toekomst. We willen onze inwoners ondersteunen bij het nemen van isolerende maatregelen, terwijl we ook voldoen aan wettelijke verplichtingen om de natuur te beschermen. Bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan een groenere toekomst en een voorbeeld te zijn voor andere gemeenten.


Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van het onderzoek naar gebouwbewonende soorten en het opstellen van een Soortmanagementplan (SMP). Je werkt nauw samen met verschillende ecologische bureaus en interne stakeholders om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden behaald en de vergunningen worden verkregen.



De contractmanager zal verantwoordelijk zijn voor het managen en bewaken van alle contractafspraken, dit betekent in dit geval alle 86 eisen van het Programma van eisen (zie PvE). Naast het voeren van alle gesprekken, is de contractmanager onder meer verantwoordelijk voor het analyseren van alle rapportages die aangeleverd worden. De contractmanager dient goed op de hoogte te zijn van de materie en inhoud van de overeenkomst en goede kennis moeten hebben van de branche (om een goede gesprekspartner te kunnen zijn voor de contractspartij). Er zal zeker bij aanvang van het contract actieve controle moeten zijn op het naleven van de contractafspraken. Implementatie vraagt veel tijd.


Ben jij klaar voor deze groene uitdaging? Solliciteer nu en draag bij aan een duurzame toekomst voor Haarlem en Zandvoort!



Functie-eisen

  • Minimaal een HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur met ervaring binnen een overheidsinstantie.

  • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit en leiderschapskwaliteiten.

  • Flexibiliteit en communicatieve vaardigheden om complexe processen uit te leggen.

  • Analytisch vermogen en ervaring met projectmanagement.

  • Bij voorkeur ervaring met ecologische kennis en/of soortgelijke projecten.

  • Ervaring met het managen en bewaken van contractafspraken, bij voorkeur in een vergelijkbare branche.

  • Uitstekende kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot contractmanagement.

  • Sterke analytische vaardigheden om rapportages te analyseren en actie te ondernemen indien nodig.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten