Yacht Freelance

Freelance Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling (ZZP)

Geplaatst 30 aug. 2024
Project ID: 9164903
Plaats
Venlo
Uren
16 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 16 sep. 2024
Einde: 14 feb. 2025
Tarief
90 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 sep. 2024 12:00

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling a.i.


Taakomschrijving

Als Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling ben je actief met het leiden van complexere, multidisciplinaire projecten in de fysieke leefwereld van de stad. Denk daarbij aan woningbouwprojecten van externe initiatiefnemers, waarbij jij namens de gemeente zorg draagt voor de totstandkoming van de anterieure overeenkomst, de begeleiding van de omgevingstafels en de afstemming met andere afdelingen (denk aan vastgoed/planeconomie, planologie, cultureel erfgoed, ecologie, verkeer, stedenbouw en openbare ruimte). De projectleider draagt verantwoordelijkheid voor het realiseren van de projectresultaten en de beheersing van scope, tijd, geld, kwaliteit, informatie, risico’s, omgeving en organisatie. We zoeken tijdelijke versterking voor een periode van vijf maanden ter overbrugging naar vaste invulling.


Team Project- en Procesmanagement

Het team is verantwoordelijk voor de projectmatige voorbereiding en realisatie van grootschalige en/of complexe ruimtelijke initiatieven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebiedsontwikkelingen als het Kazernekwartier, centrumontwikkeling, de realisatie van een nieuw zwembad en multifunctionele accommodaties, woningbouwinitiatieven en projecten op het gebied van duurzaamheid. Met het initiëren en realiseren van deze opgaven draagt het team bij aan het realiseren van de (programma)doelen van de stad.



Jouw profiel als projectleider

·       Je beschikt over HBO- of academisch werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;

·       Je hebt ruime ervaring (>4 jaar) met het leiden van projecten in ruimtelijke en fysieke leefomgeving van de stad;

·       Je bent op hoofdlijnen op de hoogte van (de financiële kaders van) grondexploitaties en de nieuwe omgevingswet;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten