Yacht Freelance

Freelance Projectleider Ruimtelijk Domein (ZZP)

Geplaatst 16 jul. 2024
Project ID: 9162245
Plaats
Noordwijkerhout
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 aug. 2024
Einde: 31 jul. 2025
Tarief
0 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 jul. 2024 12:00
  • Belangrijk dat je voldoet aan alle harde eisen en zo goed mogelijk aan de wensen.

  • We ontvangen graag heldere motivatie en CV, beide in het Nederlands


De opdracht:

Noordwijk, een populaire en bruisende gemeente met prachtige stranden, bollenvelden en levendige dorpskernen, is sinds 2020 trots erkend als heilzame badplaats. Deze erkenning is ontvangen op basis van onder andere de kwaliteit van het zeewater, de klimatologische omstandigheden, de mooie omgeving en de diverse faciliteiten.

Als projectleider stap je in een dynamische omgeving waar je verschillende ruimtelijke projecten aanpakt. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van start tot finish, inclusief het toetsen en verantwoorden van de resultaten.

Je bent de motor achter deze projecten en stuurt aan op het gewenste succes, met oog voor diverse belangen. Je stelt besluitvormingsstukken op en houdt het college en de gemeenteraad op de hoogte van de voortgang.

De ruimtevaartsector is een belangrijke economische pijler in Noordwijk. De ontwikkeling van de NL Space Campus is daarom één van de twee uitdagende projecten die op jou liggen te wachten. Hier werk je samen met de beleidsadviseur Economie en externe stakeholders zoals de Provincie Zuid-Holland. Hier lees je meer over dit project: https://www.noordwijk.nl/actueel/werkzaamheden-nl-space-campus/

De rol vraagt een projectmatige aanpak en het leiden van een team van 5-10 specialisten op een niet-hiërarchische manier.

Verder ben je goed bekend met inkoop en aanbestedingen van producten en diensten. Samen met je collega’s werk je nauw samen om uitdagende vraagstukken op te lossen en creatieve oplossingen te vinden in een soms spanningsvolle omgeving waarin stakeholders tegenover elkaar kunnen staan.

Je komt te werken in een gemeente met ruim 44.000 inwoners, verdeeld over drie woonkernen. Bij een werkgever op weg naar een moderne, proactieve en dienstbare netwerkorganisatie met ruim 350 collega’s.

We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons enthousiaste team Projecten Ruimte waar we met zo’n 10 collega’s (projectleiders en projectassistenten) gezamenlijk streven naar collectieve impact om een wendbaar en veerkrachtig team te vormen. Jouw rol is van groot belang, en we koesteren een cultuur van trots, vertrouwen en werkplezier.




Eisen

  • Je beschikt minimaal over Hbo werk- en denkniveau;

  • Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider in een omgeving met verschillende stakeholders en belangen;

  • Je hebt interesse in ruimtelijke ordening en je bent bekend met de Omgevingswet;

  • Je hebt overtuigingskracht en weet mensen op enthousiaste manier aan te sturen;

  • Je bent bekend met aanbestedingstrajecten;

  • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten