Yacht Freelance

Freelance Projectleider rijksvaccinatieprogramma (ZZP)

Geplaatst 2 sep. 2024
Project ID: 9164923
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 okt. 2024
Einde: 31 mrt. 2025
Tarief
80 - 109 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 sep. 2024 12:00

Projectleider rijksvaccinatieprogramma - Veiligheidsregio Limburg-Noord

Ben jij een ervaren projectleider met een hart voor publieke gezondheid? De Veiligheidsregio Limburg-Noord zoekt een gedreven professional om het Rijksvaccinatieprogramma in goede banen te leiden. Coördineer vaccinatiecampagnes en werk samen met diverse partners om onze regio te beschermen. Ben jij de organisator die we zoeken? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden:

Als Projectleider Rijksvaccinatieprogramma ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het vaccinatieprogramma in Regio Limburg Noord. Je bewaakt de voortgang, planning en middelen, en zorgt voor heldere rapportages. Jouw doel is een hoge vaccinatieopkomst te realiseren door nauwe samenwerking met leidinggevenden, teams en gemeentelijke professionals. Je implementeert procesaanpassingen naar aanleiding van nieuwe landelijke ontwikkelingen en onderhoudt proactief contact met het RIVM en VWS over wijzigingen in plannings- en registratieprocessen. Daarnaast organiseer en neem je deel aan relevante overleggen en netwerken om de processen rondom het programma te optimaliseren.

Overige werkzaamheden als projectleider rijksvaccinatieprogramma:


  • Signaleren van behoeften en knelpunten, geven van gevraagd en ongevraagd advies aan management en leidinggevenden in de uitvoering.

  • Verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en coördineren van een breed scala aan activiteiten die gericht zijn op het verhogen van de vaccinatiegraad binnen de regio.

  • Nauwe samenwerking met verschillende belanghebbenden en (medische) disciplines binnen de organisatie, maar ook daarbuiten waaronder lokale overheden, gezondheidsinstanties en gemeenschapsorganisaties om effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die het bewustzijn vergroten en de toegang tot vaccinaties verbeteren.

  • Je stelt concrete projectdoelstellingen vast en behaalt deze door mensen te verbinden, processen te optimaliseren en praktische interventies toe te passen.

  • Je initieert en leidt het project door een samenhangend en concreet plan (en daaraan gekoppelde begroting) op te stellen van korte en langere termijn acties en initiatieven.

  • Je houdt je interne opdrachtgever en andere externe stakeholders op de hoogte en ontwikkelt hiervoor passende voortgangsrapportages

  • Je combineert een innovatieve, actie- en doelgerichte houding met regelmatige reflectie op proces, inhoud en procedures.

  • Je volgt en leert van landelijke ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van Rvp en volwassenenvaccinaties

  • Je identificeert kansen en uitdagingen en al bouwende aan het project, onderzoek je wat er werkt en niet werkt, door verschillende manieren uit te proberen, aan te passen en het effect te blijven meten

  • Je neemt de bestuurlijke en politiek sensitieve kant mee in je plannen om de vaccinatiegraad te verhogen en handelt daarin actie- en doelgericht.

  • Je bent sparringpartner van het MT daar waar nodig.

  • (Verbinding leggen met projectleider verhogen vaccinatiegraad en volwassenenvaccinaties).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten