Yacht Freelance

Freelance Projectleider Huisvesting & Facilitair (ZZP)

Geplaatst 2 jan. 2024
Project ID: 9147203
Plaats
Capelle aan den IJssel
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 jan. 2024
Einde: 21 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 jan. 2024 23:00

Werken voor de gemeente Capelle aan den IJssel betekent bijdragen aan een mooie stad. Samen met je collega's vorm je een enthousiast en betrokken team. Jouw talenten en werkgeluk staan bij ons voorop.



Jouw functie als projectleider heeft effect omdat…

Er altijd ruimte is voor eigen ideeën. Als (ervaren) projectleider geef je leiding aan complexe integrale projecten op snijvlak van vastgoed, huisvesting en facilitair. Jij bent de persoon die het project richting geeft, de voortgang bewaakt, keuzes maakt en deze (bestuurlijk) voorlegt. Je schakelt continu met betrokken partijen en creëert op die manier breed draagvlak. Je leidt onder andere het project inhuizen Werkplein (sociale zaken) in het gemeentehuis en het project Gemeentewerf waarin de toekomstbestendigheid pand, werkomgeving en voldoen aan Wet -en regelgeving onderzocht gaan worden.



Taakomschrijving

  • Verzorgen van het projectplan, de inrichting van de projectorganisatie, planning en de aansturing van projectmedewerkers;

  • Zorgen voor de uitvoering van het project hierbij bewaak je de voortgang, beslismomenten en uitputting van middelen;

  • Rekening houden met politieke, financiële en maatschappelijke factoren en daar goed op inspelen;

  • Je hebt oog hebben voor toekomstige mogelijkheden van het vastgoed en maakt een goede vertaling naar projecten en adviezen;

  • Je legt verantwoording af aan zowel de ambtelijke, als de bestuurlijke opdrachtgevers over de voortgang en dilemma’s van het project.



Over Dienstverlening

Hier ben jij onder andere de collega van onze projectondersteuner Myron en assetmanager Karina. Vernieuwing is een talent dat jullie allemaal hebben. Dat merk je vooral door dat je collega word van een team dat in beweging is. Binnen het team waarderen we kritisch meedenken door bijvoorbeeld in- en uit te zoomen, verduidelijkende vragen te stellen en van perspectief te wisselen. Humor wordt gewaardeerd; we houden van lachen en relativeren wanneer dat helpt of nodig is. We weten wat we aan elkaar hebben; we zijn professioneel open naar elkaar. We ontdekken dat feedback vragen en geven, en zelfreflectie van meerwaarde kan zijn. Waar we als team nog in kunnen en willen groeien is pionieren/experimenteren en netwerken. Binnen het team praten wij over de stand van zaken en nemen de ervaringen van elkaar mee naar de volgende dag. Graag staan wij voor iedereen in het team klaar en helpen waar dat kan. Het team heeft een gezamenlijk doel, wat wij met elkaar willen behalen.


‘’Het leuke van teamwerk is dat je altijd anderen aan je zijde hebt’’



Als collega van Dienstverlening ben je lid van een hecht team van meer dan 100 vakgenoten. Je voelt van nature wat een Capellenaar nodig heeft en daar handel je naar. Inwoners en collega’s staan bij ons altijd centraal. Zo bouwen we onder andere nieuwe scholen, beantwoorden we vragen, ontzorgen we en laten we alle informatiestromen goed verlopen. Dat doen we met de units informatie, burgerzaken en klantcontactcentrum, diensten én vastgoed. We werken veel en graag samen met allerlei partners, die hebben we écht nodig. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Nieuwe talenten zijn altijd welkom en collega’s opleiden doen we graag.



Jouw talenten

Iedereen heeft talenten en bij Capelle kan en mag je die altijd inzetten. Zo werken we samen aan een inclusieve samenleving. Dat doe je met jouw persoonlijke aanpak.


Verder neem je mee:

  • Je hebt een afgeronde HBO+/WO-opleiding in de richting van vastgoed en facilitair;

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een relevante andere functie bij voorkeur als projectleider

  • Je neemt heldere standpunten in;

  • Het besef dat je werkt in een politiek-bestuurlijke omgeving ten dienste van de inwoners van onze stad is voor jou vanzelfsprekend;

  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten