Yacht Freelance

Freelance Projectleider Gebiedsontwikkeling Kenniskwartier (ZZP)

Geplaatst 4 jul. 2024
Project ID: 9161351
Plaats
Tilburg, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 4 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 jul. 2024 12:00

Wat ga je doen:


Als projectleider Stedelijke Ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor projecten binnen de gebiedsontwikkeling Kenniskwartier die bijdragen aan onze ambities voor dit gebied. Het gaat om complexe binnenstedelijke projecten. Er zijn veel stakeholders met diverse belangen betrokken.



Je taken zijn:


  • Je leidt binnenstedelijke ruimtelijke opgaven in een mix van wonen, werken, maatschappelijke voorzieningen en mobiliteitsoplossingen, en werkt samen met projectteams die bestaan uit verschillende disciplines. Binnen het Kenniskwartier zorg je dat jouw projecten nauw verbonden blijven met die van je collega's.

  • Je werkt intensief samen met zowel zakelijke als maatschappelijke externe partijen, en vooral ook met de bewoners. Je bent de drijvende kracht achter je project, waarbij je regelmatig overlegt met zowel ambtelijke als bestuurlijke opdrachtgevers om koers te bepalen en doelstellingen te halen.

  • Het bewaken van planning, processen en resultaten ligt in jouw handen. Je signaleert knelpunten en werkt actief aan oplossingen.

  • Je zorgt voor bestuurlijke besluitvorming over je projecten, voor de ontwikkelstrategie en je voert onderhandelingen met externe partijen.

  • Je hebt een actieve rol bij het opstellen van projectcontracten, het ontwerpen van de projectstructuur, het inzetten van zowel interne als externe capaciteit, en het scheppen van optimale werkomstandigheden.



Wat breng je mee:


Als ervaren projectleider met een sterke betrokkenheid bij ruimtelijke vraagstukken en maatschappelijke kwesties, ben je bedreven in het bedenken van verschillende scenario's en het vinden van innovatieve oplossingen. Je bent bekwaam in het navigeren door complexe krachtenvelden, het balanceren van conflicterende belangen en het voeren van doortastende onderhandelingen. Daarnaast ben je flexibel in het schakelen tussen diverse samenwerkingsniveaus, waarbij je in staat bent om de belangen van verschillende partijen, zoals bewoners, corporaties, belangenorganisaties, ontwikkelaars en bestuurders, te begrijpen en hier effectief op in te spelen. Het actief participeren in bewonersavonden schrikt je niet af; je staat zelfverzekerd voor grote groepen en streeft resultaatgericht, besluitvaardig en proactief naar succesvolle uitkomsten.



Verder breng je mee:


  • WO werk en denkniveau

  • Aantoonbaar goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;

  • Ervaring als ruimtelijk projectleider in een politiek/ bestuurlijke omgeving;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten