Yacht Freelance

Freelance Projectleider Flexwonen (ZZP)

Geplaatst 25 jul. 2024
Project ID: 9162788
Plaats
Assen, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
10 maanden
Start: 5 aug. 2024
Einde: 31 mei 2025
Tarief
98 - 118 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 jul. 2024 12:00

Opdracht

Ben jij een ervaren Projectleider op zoek naar een uitdaging? Dan hebben wij binnen de gemeente Assen iets interessants voor je! Er is namelijk een plek vrij voor een Senior Projectleider. In deze functie krijg je de kans een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van de dynamische hoofdstad van de provincie Drenthe en jouw toekomstige werkplek: Assen!

 

Het betreft het realiseren van 96 gemeentelijke flexwoningen in jaar en 54 flexwoningen van de woningcorporatie Actium in de eerste helft van 2025. Daarbij moet de omgeving nog woonrijp worden gemaakt inclusief het aanleggen van de benodigde parkeerplaatsen. Afstemming dient plaats te vinden met de omgeving bestaande uit, woonbooteigenaren/bewoners, eigenaren en bewoners van diverse Woonwerkkavels, de Hockeyvereniging, de Veiligheidsregio en diverse bewoners in de directe omgeving. Daarvoor is een heel communicatietraject uitgezet waarbij regelmatig, onder leiding van een externe voorzitter, bijeenkomsten met deze omgeving plaatsvindt. We zetten in op een actieve informatieverstrekking. Zodra wij een volgende stap gaan zetten wordt de omgeving hiervan op de hoogte gesteld. Daarnaast is afstemming met de interne organisatie een zeer wezenlijke om iedereen goed mee te nemen en te borgen dat de werkvloer op tijd weet van er van hun verwacht wordt.

 

De gemeentelijke flexwoningen worden verhuurd door Actium maar wij zijn daar in zijn geheel verder verantwoordelijk voor. Voor het toezien op de locatie met Flexwoningen, omdat het hier om een bijzondere woonvorm betreft, is een conciërge aangetrokken die valt onder de verantwoording van “Mijn buurt Assen, toeziet op het dagelijkse reilen en zeilen in het wijkje.

 

Alle bouw en aanlegwerkzaamheden worden medio 2025 afgerond. De inzet tot die tijd wordt geraamd tussen de 16 en 24 uur in de week, waarbij deze afneemt in de loop van het project.



Wij vragen

·        Een afgeronde HBO-opleiding, liefst in de richting van Bouwkunde, Planologie, Ruimtelijke Ordening of iets vergelijkbaars.

·        Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een gemeente in het leiden en managen van complexe gebiedsontwikkelingsprojecten.

·        Je bent innovatief en hebt oog voor duurzaamheid in de uitvoering van je projecten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten