Yacht Freelance

Freelance Projectleider Energietransitie (ZZP)

Geplaatst 1 mei 2024
Project ID: 9156890
Plaats
Apeldoorn, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jun. 2024
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 mei 2024 12:00

Yacht biedt een uitdagende interim-opdracht bij een van onze fijne opdrachtgevers, de gemeente Apeldoorn. Deze gemeente streeft naar een duurzame en energiebewuste samenleving, waarbij het Energiepunt aan de Paslaan 1 een cruciale rol speelt. Dit Energiepunt is een plek waar inwoners gratis en onafhankelijk advies kunnen krijgen over het verduurzamen van hun woningen, energiebesparing en het zelf opwekken van energie. Het doel van dit advies is om een beter leefmilieu te creëren, het woonplezier te vergroten en kosten te besparen.

Als projectleider bij Yacht ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van de verbouwing van het Energiepunt en de bijbehorende fietsenstalling. Dit omvat onder andere het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) in samenwerking met diverse afdelingen en bestuurders. Ook werk je aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van het Energiepunt en zorg je ervoor dat duurzame en milieuvriendelijke aspecten worden geïntegreerd in de verbouwing.



Jouw verantwoordelijkheden omvatten:


  • Opstellen van een gezamenlijk Programma van Eisen (PvE) voor het Energiepunt en de fietsenstalling.

  • Samenwerken met interne afdelingen en bestuurders om het PvE vast te stellen.

  • Onderzoeken van mogelijkheden om de begane grond deels om te vormen tot winkelruimte, om de zichtbaarheid van het Energiepunt te vergroten.

  • In kaart brengen van kansen en mogelijke obstakels voor bereikbaarheid en zichtbaarheid van de fietsenstalling.

  • Afstemmen met alle betrokken afdelingen en bestuurders om overeenstemming te bereiken over de voorgestelde veranderingen.



Wij zoeken een projectleider die:


  • Ervaring heeft met het opstellen van een Programma van Eisen voor verbouwingen waarbij meerdere partijen betrokken zijn.

  • Goede communicatieve vaardigheden heeft om effectief te overleggen met stakeholders zoals het Programma Energietransitie, Afdeling Omgevingsbeleid, Beheer en Onderhoud, Vastgoed en Grond, Facilitaire Zaken, en Personeel & Organisatie.

  • Leiderschap toont, duidelijke afspraken maakt, en openstaat voor feedback.



Als projectleider bij Yacht krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelen van de gemeente Apeldoorn. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu voor deze interim-opdracht en word onderdeel van een team dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Heb je twee van de drie functie-eisen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten