Yacht Freelance

Freelance Projectleider Change HR Dienstverlening (ZZP)

Geplaatst 7 feb. 2024
Project ID: 9149832
Plaats
Apeldoorn
Uren
16 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 8 jul. 2024
Tarief
0 - 95.88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 feb. 2024 12:00
  • Implementatie van de arbeidsvoorwaarde Pay per Use in combinatie met de verantwoording aan de duurzaamheidsrichtlijnen (intern voor Achmea en extern voldoen aan de CSRD-richtlijnen).

  • Realiseren van de pilot HR Kennisbank met chatbot/ AI technologie en verbeteren van communicatie in de HR Kennisbank.

  • Korte omschrijving: De projectleider zal 2 projecten oppakken binnen HR-domein. Om dit projectleiderschap succesvol te kunnen volbrengen vragen wij aantoonbare ervaring met de realisatie van arbeidsvoorwaarden. Dit vraagt zowel kennis van het HR-domein op arbeidsvoorwaarden en juridische vraagstukken als ervaring met implementatie in de systemen. Het tweede project is een combinatie van HR IT en communicatie. Ook hier is aantoonbare ervaring met het arbeidsvoorwaardelijke stuk noodzakelijk en uitermate goede communicatie skills (mondeling en schriftelijk).



Voor onze afdeling Change van HR Dienstverlening zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte projectmanager met een sterke klantfocus en een constructieve grondhouding. Wij zoeken een ervaren projectleider die het HR-vakgebied kent en aantoonbare ervaring heeft met de implementatie van arbeidsvoorwaarden en HR-innovaties. Achmea heeft zeer innovatieve arbeidsvoorwaarden die gerealiseerd moeten worden. De projectleider heeft ervaring met dit soort innovaties en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken en kennis van het HR IT landschap waarmee gewerkt wordt (in ieder geval ervaring met AFAS). Daarnaast heb een een wo opleiding afgerond in de richting van HR.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten