Yacht Freelance

Freelance Projectleider (Nationaal Coördinator Groningen) (ZZP)

Geplaatst 13 mrt. 2024
Project ID: 9152764
Plaats
Delfzijl
Uren
36 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 24 apr. 2024
Einde: 8 aug. 2024
Tarief
90 - 120 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 mrt. 2024 12:00

Belangrijk: graag motivatie aanleveren!


Als projectleider bij Nationaal Coördinator Groningen (NCG) heb jij de verantwoordelijkheid om projecten rond het versterkingsbesluit in goede banen te leiden. Jij bewaakt het overzicht en helpt daarmee de inwoners van het aardbevingsgebied.



Wat ga je doen

Je werkt veel samen met externe partijen zoals de aannemer, architect, de gemeente, de welstandscommissie en ecologen en uiteraard de woningeigenaar. Daarnaast heb je veel verantwoordelijkheden zoals het opstellen van de begroting en het beheren van de financiën.

Verder ben je bezig met de achterkant van het proces en bemoei je je met de oplevering van de woning en het beoordelen of het eerder gemaakte aardbevingsbestendige ontwerp aansluit. Indien er na die beoordeling nog twijfels zijn bij zowel de uitvoering en/of het ontwerp, ben je verantwoordelijk om dit te communiceren en op te pakken met de uitvoerende aannemer of (hoofd) constructeur (BBI). Je staat echt naast de bewoner om de technische kant te borgen en hebt hier de nodige ervaring in. Als projectleider val je onder Eemsdelta Midden. Je wordt inhoudelijk aangestuurd door de programmamanager en de programmadirecteur.

Als projectleider staat projectmanagement voor jou synoniem voor goed plannen en organiseren. Daar heb je natuurlijk een projectteam voor nodig die je op de juiste wijze motiveert, zodat het teamgevoel groeit en er efficiënt wordt samengewerkt.



Als projectleider beschik jij over:

• Minimaal hbo+/wo -werk- en -denkniveau. Het is een pre als je een basisopleiding projectmanagement hebt afgerond;

• Sociale vaardigheden om de juiste balans te vinden tussen het aanspreken van een marktpartij en het bijstaan van een bewoner;

• Ervaring met de coördinatie van projectmatige werkzaamheden en/of processen;

• Ervaring met het zelfstandig aansturen van een project- en of een projectteam.

• Kennis van proces- en omgevingsmanagement;

• Ervaring binnen bouw gerelateerde organisaties is een pre;

• Flexibel om kunnen gaan met in- en externe veranderingen binnen een complexe werkomgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten