Yacht Freelance

Freelance Projectinkoper Defensie (ZZP)

Geplaatst 8 jul. 2024
Project ID: 9161583
Plaats
Utrecht
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 30 sep. 2024
Einde: 30 mrt. 2025
Tarief
0 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 11 jul. 2024 12:00

De Afdeling Inkoop IT heeft tot doel op een commercieel – juridisch verantwoorde wijze ten behoeve van de grotendeels interne klanten contracten af te sluiten met leveranciers voor de levering van goederen en diensten van de vereiste kwaliteit op het gewenste levertijdstip en tegen een acceptabele prijs en voorwaarden. De aard van de werkzaamheden wordt daarbij bepaald door de complexiteit en omvang van het product, de samenstelling van de markt, de vigerende regelgeving en de politieke gevoeligheid van een dossier. De Afdeling Inkoop IT is betrokken bij complexe en omvangrijke projecten. Vaak gaat het om strategische goederen en diensten in een complexe markt, waarbij de rol van het Nederlandse bedrijfsleven, de hoge mate van technische complexiteit, de specifieke markt met een beperkt aantal aanbieders en de impact van de implementatie van de te verwerven goederen en diensten binnen de defensieorganisatie een complicerende factor vormt.


Opdrachtomschrijving Projectinkoper:

De projectinkoper is belast met het bijdragen aan het strategisch inkoopplan door deze te vertalen naar een tactisch inkoopplan en in een multidisciplinair team de regie te voeren op het realiseren hiervan, zodanig dat de rechtmatigheid en doelmatigheid van het inkoopproces gewaarborgd wordt en (rijks)(beleids)doelstellingen worden gerealiseerd. de projectinkoper sluit inkoopcontracten af met diverse leveranciers, waarbij hij/zij verantwoordelijk is voor het opstellen en uitvoeren van de inkoopstrategie en de uitvoering van aanbestedingen. Uiteindelijk stelt de projectinkoper contracten op die na interne toetsing met de betreffende leverancier worden gesloten en verzorgt de projectinkoper het beheer en de nazorg van bestellingen. De projectinkoper gaat na of leveringen conform de voorwaarden zijn voldaan, en controleert de geleverde kwaliteit van het inkoopproces.


Door de screening (+/- 10 weken) ligt de verwachte startdatum rond begin oktober. Er kan eventueel eerder gestrat worden op basis van een VOG.



Functie-eisen

1. Minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

2. NEVI 2 of vergelijkbaar, dan wel de bereidheid om de NEVI - opleidingen te volgen.

3. Minimaal 1 jaar werkervaring met projectmatig werken.

4. Minimaal 2 jaar werk ervaring in het voorbereiden, uitvoeren dan wel begeleiden van inkooptrajecten en in het opstellen en verdedigen van (EU) aanbestedingsstukken (duidelijk in CV en/of motivatiebrief naar voren laten komen).

5. Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten