Yacht Freelance

Freelance Projectinkoper Defensie (ZZP)

Geplaatst 5 feb. 2024
Project ID: 9149602
Plaats
Utrecht
Uren
38 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jun. 2024
Einde: 1 dec. 2024
Tarief
0 - 82.5 €/maand
Uiterste voorsteldatum: 19 feb. 2024 12:00

Samen met collega's en marktpartijen zet jij je in binnen de afdeling Inkoop en Contractmanagement voor de inkoop en het contractmanagement van Defensiebrede behoeften aan transport, facilitair, opleidingen, evenementen, inhuur, personeelsondersteuning en medische producten en diensten. In deze functie betreft het met name alle inkoop die samenhangt met personele diensten zoals externe inhuur personeel, onderwijs en opleidingen en diensten en goederen voor onze eigen mensen.



Functie-eisen

·      Je hebt een afgeronde hbo opleiding (werk- en denkniveau) aangevuld met tactische inkoop opleidingen zoals bijv. Nevi 1 en Nevi 2, danwel daarmee overeenstemmend.

·      Je hebt minimaal vier  jaar inkoop ervaring, bij voorkeur binnen de publieke sector

·      Je bent goed thuis in de inkoopregelgeving behorende bij publieke inkoop

·      Je beschikt over analytisch vermogen en ruime vaardigheden om zelfstandig enkel- en meervoudig onderhandse verwervingen uit te voeren.

·      Je kunt aantonen dat je zelf verantwoordelijk bent (geweest) voor het opstellen en bepalen van de inkoopstrategie, verwervingsdocumenten, selecties, gunningen en onderhandelingen.

·      Je fungeert als bemiddelaar tussen de uitgevraagde behoeftes binnen defensie en de leveranciersmarkt en zorgt hierbij voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding die ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan de organisatie.

·      Je draagt bij aan verbeterprojecten op tactisch en strategisch niveau ten behoeve van de volwassenheid en professionalisering van de inkoopafdeling.



 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten