Yacht Freelance

Freelance Projectadministrateur (ZZP)

Geplaatst 3 jul. 2024
Project ID: 9161329
Plaats
Utrecht
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 3 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 jul. 2024 12:00

Als projectadministrateur ben je een belangrijke schakel. Jij bent degene die de basis legt voor een juiste en volledige projectadministratie. Dit doe je verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Voorbeelden van projecten waar jij mee aan de slag gaat zijn: huisvestingsprojecten, onderhoudsprojecten en adviesprojecten.


Voor deze projecten krijg jij van je collega’s financiële informatie aangeleverd. Omdat deze informatie belangrijk is voor de afwikkeling van een opgestart project, zijn er financiële spelregels opgesteld. Jij zorgt ervoor dat deze informatie aan de regels voldoet.

Als projectadministrateur ben jij het verantwoordelijk voor het bijhouden van projectplanning, denk aan projectmijlpalen en projectbudgetten. Periodiek neem je samen met de Integraal project verantwoordelijke de projecten door met als doel de administratie zo actueel mogelijk te houden. Als jou knelpunten en ontwikkelingen opvallen, doe je voorstellen met als doel kwaliteits- en efficiëntieverbetering.

Daarnaast stel je van alle projecten voortgangsrapportages, prognoses en overige informatieoverzichten op, zo bied je de relevante informatie en inzichten aan het management. Zijn alle projectmijlpalen voltooid en is de administratie volledig, dan draag jij het project over aan de realisatie-afdelingen.

Dynamiek en veel verantwoordelijkheid: dat kenmerkt jouw baan!


Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden:

− Je vindt het leuk om met anderen samen te werken.

− Je werkt nauwkeurig en weet je weg snel te vinden in een nieuwe organisatie.

− Je bent in staat om verschillende taken te combineren en houdt hierbij overzicht.

− Je bent goed in plannen, organiseren en voortgangscontrole, neemt graag initiatief


Wensen:

-Kennis van Oracle EBS

-Ervaring met projectondersteuning

-Ervaring met financieel beheer

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten