Yacht Freelance

Freelance Project manager Kijfhoek - Siemens Mobility (ZZP)

Geplaatst 17 jul. 2024
Project ID: 9162277
Plaats
Zwijndrecht, Hybride
Uren
40 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 aug. 2024
Einde: 31 mrt. 2025
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 jul. 2024 12:00

Voor het project Kijfhoek zijn we per direct op zoek naar een fulltime Projectleider die het team komt versterken in het proces van oplevering van werkpakketten.De scope van het project betreft de modernisering van het heuvelsysteem, dat sinds lange tijd wordt ingezet voor het volledig automatisch sorteren van treinwagons.

Het betreft vervanging (amoveren, installeren, testen, onderhoud) van het bestaande systeem door een standaard oplossing van Siemens Mobility Duitsland dat speciaal geconfigureerd is voor onze klant ProRail. Siemens werkt hierbij samen met partners.De eerste fase is inmiddels afgerond, waardoor een flink aantal werkpakketten geschikt zijn voor oplevering. De methode van System Engineering is gevolgd en keuringsresultaten zijn beschikbaar.

Het team is verantwoordelijk voor de goedkeur hiervan. Restpunten worden beheerd in een zogenoemde Punchlist. Restpunten kunnen de oplevering van werkpakketten in de weg staan.De scope van het werk is verdeeld in een 28-tal werkpakketten. Elk werkpakket bevat een verzameling activiteiten. Een werkpakket kan opgeleverd worden als alle activiteiten succesvol afgerond zijn. Op hoofdlijnen is output per activiteit overeengekomen, maar dit dient nog op een aantal plekken in detail te worden afgestemd. Acceptatie van werkpakketten en van output is randvoorwaardelijk voor de facturering. Het proces loopt inmiddels, maar er dient versneld te worden.



Takenpakket:


• Afstemmen van output per activiteit met zowel vragende als leverende partij

• Onderhouden van de werkpakket definities met de klant

• Ondersteunen bij het factureren van activiteiten en werkpakketten

• Punchlijst beheren en expediten

• Voortgang rapporteren


 

We zoeken iemand die over onderstaande eigenschappen beschikt:


• Goed in communiceren met stakeholders

• Zelfstandig, geduldig en stressbestendig

• Bekend met System Engineering

• Engels en Nederlands in woord en geschrift

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten