Yacht Freelance

Freelance Product Owner Supply Chain Management en Procurement (ZZP)

Geplaatst 16 feb. 2024
Project ID: 9150656
Plaats
Amsterdam
Uren
40 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 9 feb. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 mrt. 2024 12:00

Onze opdrachtgever heeft recentelijk de kern van zijn bedrijfsvoering vernieuwd met gestandaardiseerde processen en een cloudgebaseerde ERP-oplossing voor Finance, Supply Chain Management, Procurement en HR. Alle omzet, logistieke ketenactiviteiten, en HR-processen, inclusief salarisbetalingen, vallen binnen de scope van dit platform.

Jouw rol als Product Owner:

Binnen de afdeling Corporate Processes zijn er drie functionele teams actief (Finance, HR, Supply Chain Management & Procurement) en een Integration team. We zoeken een Product Owner voor Supply Chain Management & Procurement.

Je leidt een team van Configuratie Engineers dat zich richt op het optimaliseren en vereenvoudigen van het platform en de interfaces die worden gebruikt voor inkoop- en logistieke processen. Het configureren en implementeren van nieuwe functionaliteiten behoort ook tot de verantwoordelijkheden. We streven naar het gebruik van standaardconfiguraties en functionaliteiten van het platform en naar het benutten van nieuwe functionaliteiten die worden aangeboden in de kwartaal upgrades.

Als Product Owner heb je ervaring met inkoop- en logistieke processen. Je hebt het vermogen om snel vertrouwd te raken met nieuwe systeem- en stakeholderomgevingen. Je begrijpt organisatieprocessen en besluitvorming rondom complexe voorstellen en weet hoe je goedkeuring kunt verkrijgen. Communicatie is een van je sterke punten, en je bent een teamspeler die het beste uit anderen weet te halen.

Je bent een senior in je vakgebied, zowel in ervaring als in houding en gedrag. Je draagt eigenaarschap voor jouw product en team en neemt proactief actie om resultaten te behalen. Daarnaast ben je geneigd om buiten de gebaande paden te denken, creatieve oplossingen te bedenken en de moed te hebben om ze te realiseren. Je daagt zowel je stakeholders als je team uit.



Vereisten:

  • Bij voorkeur in het bezit van het certificaat Professional Scrum Product Owner 1 of een vergelijkbare certificering, maar dit is geen harde eis.

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische, bedrijfskundige of financiële richting, of gelijkwaardig werk- en denkniveau.

  • Ervaring en kennis van inkoopprocessen.

  • Ervaring en kennis van logistieke processen.

  • Kennis van Oracle Cloud producten of andere cloudgebaseerde ERP-pakketten is sterk gewenst.

  • Je hebt het vermogen om anderen te inspireren, te overtuigen en je visie effectief over te brengen.

  • Sterke sociale vaardigheden, met het vermogen om draagvlak te creëren, invloed uit te oefenen en besluitvorming te stimuleren.

  • Strategisch inzicht en het vermogen om snel te schakelen tussen conceptueel denken en praktische uitvoering.

  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, aangezien een deel van het team zich in India bevindt.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten