Yacht Freelance

Freelance Procesmanager Projecten (ZZP)

Geplaatst 17 jun. 2024
Project ID: 9160123
Plaats
Haarlem, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 5 aug. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 jul. 2024 12:00

Welkom bij Yacht! Wij zijn op zoek naar een gedreven (Senior) Projectmanager Civiele Projecten voor de gemeente Haarlem. Werken bij de gemeente Haarlem via Yacht betekent dat je deel uitmaakt van een dynamische en innovatieve organisatie waar jouw talenten en ambities volledig tot hun recht komen. Bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een inspirerende stad, waar maatschappelijk bewustzijn en creativiteit centraal staan. We bieden uitstekende carrièreperspectieven en ondersteunen jouw professionele groei.



Functieprofiel:

Als (Senior) Projectmanager Civiele Projecten bij gemeente Haarlem ben je verantwoordelijk voor de aansturing van complexe, strategische en multidisciplinaire projecten. Je beheert projecten met aanzienlijke risico's en politieke belangen, waarbij je een team van vaste partners aanstuurt en de voortgang bewaakt volgens de GOTIKR-elementen. Jij bent de schakel tussen het procesteam en de ambtelijke en bestuurlijke opdrachtgevers. Daarnaast beheer je alle contracten en overeenkomsten binnen jouw projecten. Het is jouw taak om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en deze kennis binnen de organisatie te delen. Je inspireert en motiveert jouw team om efficiënt en effectief resultaten te boeken.


Wij zoeken een kandidaat met een academisch werk- en denkniveau en ruime ervaring in het projectmatig werken aan complexe civiele projecten. Je bent een heldere communicator die gemakkelijk besluitvormingsdocumenten en andere noodzakelijke stukken opstelt. Het signaleren van trends die projecten overstijgen en hier proactief op reageren, is voor jou vanzelfsprekend.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten