Yacht Freelance

Freelance Procesbegeleider Aanbesteding Sociaal Domein (ZZP)

Geplaatst 16 mei 2024
Project ID: 9157813
Plaats
Apeldoorn
Uren
12 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 16 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 mei 2024 12:00

Introductie

Voor de gemeente Apeldoorn zijn wij op zoek naar een ervaren Projectleider met specifieke inkoopervaring binnen het sociaal domein. Deze interim positie richt zich op het zelfstandig inkopen van respijtopvang en biedt de unieke kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan zowel de kwalitatieve als kwantitatieve verbetering van deze dienst.


Informatie over de Opdrachtgever: Gemeente Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn streeft naar het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit van respijtopvang, die momenteel nog regionaal wordt ingekocht. Door deze dienst zelfstandig in te kopen, wil de gemeente niet alleen de huidige voorzieningen verbeteren, maar ook het strategisch partnerschap met zorgaanbieders versterken. De mogelijkheid blijft bestaan voor regiogemeenten om gebruik te maken van het Apeldoornse contract.


Opdrachtomschrijving

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inkopen van respijtopvang, waarbij je samenwerkt met de accountmanager van de gemeente Apeldoorn. Je maakt afspraken met zorgaanbieders over strategisch partnerschap en stemt administratieve processen af om gebruik door regiogemeenten mogelijk te maken.


Je onderzoekt de mogelijkheden van aanbesteding of open house inkoop, waarbij je rekening houdt met toekomstige uitbreidingen van het aantal bedden. Het streven is om de nieuwe inkoop per 1 januari 2025 afgerond te hebben en daarna een mediacampagne op te zetten om het bewustzijn over deze voorziening te vergroten.



Functie-eisen

  • Een relevante en afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Inkoopadviseur of Procesbegeleider op het gebied van inkoop en aanbestedingen.

  • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een gemeentelijke organisatie binnen het thema Maatschappelijke Ontwikkeling (Sociaal Domein)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten