Yacht Freelance

Freelance Proces Engineer (ZZP)

Geplaatst 11 okt. 2024
Project ID: 9167638
Plaats
Ammerzoden, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
60 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 17 okt. 2024 12:00
  • Motivatie is verplicht

  • Enkel voor Nederlandstaligen (C1)



De uitdaging:


3 jaar geleden heeft Akzo besloten om de Alabastine fabriek te upgraden, Hiervoor is een project gestart en is er speciale software (Siemens) geschreven voor de Het project ligt al 2 jaar stil en er is geen projectarchief beschikbaar. Er zijn geen actuele P&ID's (Piping and Instrumentation Diagrams) of functionele beschrijvingen beschikbaar.

Het doel is om de automatisering van de hele fabriek te upgraden en te verbeteren, inclusief de opslag van poeders, distributie en mengers. Hoewel de software gereed is, komt deze niet overeen met de installatie (ongeveer 100 sensoren/instrumenten die in de software worden verwacht, ontbreken in de fabriek). Aan jou de taak om deze 1 op 1 over te zetten en eventueel te verbeteren. De voorgestelde aanpak is om de installatie stap voor stap op te starten, unit per unit, waarbij de software, installatie, functionele beschrijvingen en P&ID's bij elke stap worden afgestemd. Hierbij zal je samen met commissioning testen/opstarten (FAT/SAT) draaien.

Voor deze uitdaging staat 3 maanden o.b.v. 16-24 uur per week.


Jij bent iemand met uitgebreide ervaring in het in bedrijf stellen van besturingssystemen. Iemand die veel initiatief toont.


De volgende kennis en ervaring;


  • Je hebt Inzicht in poederinstallaties, waaronder grote opslagtanks voor poeders.

  • Kennis van poederopslag en -distributie is een pluspunt.

  • 5 jaar ervaring als procesengineer/manager

  • Proceskennis en het vermogen om een risicomatrix te gebruiken om problemen te beoordelen, rekening houdend met de complexiteit van veiligheids- en controlesystemen.

  • Je hebt Sterke projectmanagementvaardigheden, omdat jij een van de dragers bent van dit project.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten