Yacht Freelance

Freelance Ontwerpadviseur Openbare Ruimte (ZZP)

Geplaatst 17 jul. 2024
Project ID: 9162274
Plaats
Tilburg, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 19 aug. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
60 - 69.79 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 jul. 2024 12:00

Je gaat aan de slag als ontwerpadviseur Openbare Ruimte en houd je bezig met het integrale ontwerp in projecten binnen de openbare ruimte op diverse schaalniveaus. Je gaat over het algemeen niet zelf tekenen, maar je zorgt ervoor dat je met de juiste randvoorwaarden de markt bevraagt en uitdaagt. De markt stelt een ontwerp op, wat jij - met de rest van het projectteam - vervolgens toetst. Wel denk je mee over visies op projectniveau, waarbinnen een ontwerp gemaakt moet worden. En voor kleine opgaven vanuit bewonersvragen kun je wel zelf een ontwerp opstellen.

Je bent in staat integraal mee te denken met andere disciplines in projecten in de openbare ruimte. Je bent de spil van alle disciplines, in het ontwerp komt alles samen. Als aanvulling op de technische collega’s zorg jij ervoor dat de nieuwe openbare ruimte goed functioneert en een fijne en veilige leefomgeving is. Daarnaast zorg je er ook voor dat het straks beheersbaar is.



Jij brengt mee:


  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding met een achtergrond in landschapsontwerp of ontwerp openbare ruimte;

  • Affiniteit met het onderwerp Spelen (in de openbare ruimte) is een pré;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten