Yacht Freelance

Freelance Microsoft Consultant (ZZP)

Geplaatst 17 okt. 2024
Project ID: 9168069
Plaats
Apeldoorn
Uren
36 Uur/week
Periode
2 jaren
Start: 1 jan. 2025
Einde: 1 jan. 2027
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 nov. 2024 12:00

Op zoek naar een baan als Exchange-expert met maatschappelijke impact? Ga aan de slag voor een van onze klanten in het veiligheidsdomein in de omgeving Apeldoorn!

Het mooie: deze job is perfect voor een interimmer die ons 6 maanden in de bouwfase van een baanbrekend greenfieldproject wil versterken. Wil je juist ook in de runfase als functioneel applicatiebeheerder betrokken blijven bij dit project? Ook een optie!  

Wat je gaat doen:


Met het deskundige team dat voor dit unieke project wordt gevormd, ga jij een fullstackplatform optuigen. In een greenfield bouwen jullie een gedistribueerd IT-platform, volledig on-premise vanwege de strikte compliancy- en hardeningeisen die gelden voor de klant. Optimaal werkende werkplekservices zoals ‘jouw’ Microsoft Exchange zijn essentieel in dit project. 

 

Een greep uit jouw werkzaamheden: 


  •  Het highleveldesign van de mailomgeving vertalen naar het lowleveldesign en met de architect meedenken over eventuele knelpunten en oplossingen daarvoor. 

  • De Exchange-omgeving inrichten en daarbij voldoen aan de hoge security-eisen. We werken volgens de principes zero trust en secure by design. 

  • Exchange beheren en doorontwikkelen zodra de bouwfase is afgerond. Zo zijn er tal van taken en processen die gescript kunnen worden om te vereenvoudigen en te automatiseren.

  • Ook kun je na de bouwfase een rol spelen in de optimalisatie van andere werkplekservices, zoals Active Directory, SharePoint of Horizon VDI. 



Dit breng jij mee:


Dankzij je kritische houding kun je complexe situaties analyseren en kom je met doordachte oplossingen. Signaleer je een technisch knelpunt? Dan voelt dat voor jou als een leuke puzzel om op te lossen. Je kent je prioriteiten, waardoor je altijd focust op wat echt belangrijk is. Ook heb je het lef om beslissingen te nemen en je mening te verdedigen. Bovendien kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team binnen een agile-omgeving en weet je hoe je communiceert met leveranciers. 

 

Om dit succesvol te kunnen doen heb je in ieder geval:  

  • HBO-niveau. 

  • Diepgaande kennis van Microsoft Exchange en van scripting en automatisering binnen deze service, bijvoorbeeld met PowerShell en tools als Ansible. 

  • Minimaal 5 jaar ervaring met de uitrol van on-premise deployments. 

  • Ervaring met complexe Exchange-systemen met hoge hardeningeisen, bijvoorbeeld opgedaan bij een overheids- of financiële organisatie. 

  • Kennis van óf de drive om je te verdiepen in andere producten binnen de Microsoft beheersuite, zoals Microsoft Active Directory, SharePoint, Configuration Manager (SCCM), Operations Manager (SCOM) of Horizon VDI. 

 

Tik je niet alle bullets aan? We nodigen je alsnog van harte uit om te reageren.   

  

Goed om te weten: 

  • Je werkt 100% op locatie bij de klant. In verband met de hoge veiligheidseisen is het niet mogelijk om vanuit huis te werken.  

  • Voor deze functie is een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een Verklaring Geen Bezwaar (VGB, type B) vereist. 

  • Voor deze functie is het alleen ZZP mogelijk. Helaas kunnen we geen professionals van andere bureaus bemiddelen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten