Yacht Freelance

Freelance Medior Webredacteur (ZZP)

Geplaatst 16 jan. 2024
Project ID: 9147714
Plaats
Leeuwarden
Uren
20 Uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 22 jan. 2024
Einde: 31 mrt. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 jan. 2024 23:00

Opdrachtomschrijving:


MBO in 2030 zoekt een webredacteur, 2,5 dagen per week in 2024 en Q1 van 2025. MBO in 2030 maakt onder meer gebruik van een eigen website en sociale media kanalen voor het onder de aandacht brengen van de open aanpak onder alle betrokkenen (de zwerm) in en rondom het mbo. Voor het beheer van de website en de sociale mediakanalen, en de hiermee verband houdende online zicht- en vindbaarheid van de aanpak, wordt een webredacteur gezocht.



De werkzaamheden bestaan uit:


• schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen;

• het schrijven en redigeren van artikelen, vlogs, etc;

• afstemmen met relevante partijen (kerngroep, aanjagers, etc)

• het signaleren van relevante externe content; - Het toepassen van (web)analyses;

• het verbeteren van de vindbaarheid van content (bijv.: via online advertenties en SEA)



Middels de webredactuer moeten de volgende boodschappen gestalte krijgen:


• M.b.t. Dialogisch Valideren (DV):


Dankzij de challenge krijgt dialogisch valideren vaste voet aan de grond in het mbo. Zonder de challenges was het niet gelukt om samen met zo’n grote groep mensen uit het veld en het Ministerie van OCW na te denken over het invoeren van dialogisch valideren.

Calls to action: De challenge is afgerond en heeft meer dan een rimpeling in het veld veroorzaakt. Verzamelen van kennisbronnen op www.mboin2030.nl; verwijzen naar het manifest en verwijzen naar de uitkomsten van de vier challenges. Vieren van de opbrengsten, mensen uitnodigen om hun ervaringen met dialogisch valideren en de open aanpak te delen via LinkedIn en daarna afsluiten. Communicatie over de resultaten en het gesprek met OCW over eventuele gevolgen voor wet- en regelgeving met betrekking tot Dialogisch Valideren.

• M.b.t. Regionale Ecosystemen (RE):


De bijeenkomsten en de voortgang van de challenges worden gedeeld met de buitenwereld. Afsluitend kennisbronnen delen via de website en LinkedIn. Tool delen, vragen welke ervaringen ecosystemen hebben met de tool. Samenhang met andere thema’s uitlichten, eventuele vervolgacties aankondigen en dan afsluiten.

• M.b.t. Gepersonaliseerd Leren (GPL):


Gpl en dv gaan een verbinding aan. We zijn een heel eind op streek met het vormgeven van de idealen van MBOin2030, dankzij de inzet van honderden mensen in het veld! De eindstreep voor MBOin2030 is in zicht. Opbrengst van gepersonaliseerd leren delen in persoonlijke portretten van studenten/lerenden. Kennisbronnen delen via de website en LinkedIn. Het veld is aan zet. Indien nodig formuleert MBOin2030 nog een advies aan OCW voor vervolgacties. Eventuele regelgeving toelichten. Challenge afsluiten.

• M.b.t. :


Link tussen docenten en ecosystemen maken. Oplossingen delen voor nieuwe rollen en taken van docenten. Docenten portretteren. Kennisbronnen en MOOC delen via website en LinkedIn. Resultaten delen en daarna challenge afsluiten.

• M.b.t. CVI:


Brede bekendmaking van de aanwezigheid van de thema-vertegenwoordigers, werven van deelnemers aan de workshops en de visie delen.

• M.b.t. Toolbox:


Het creëren van een toolbox gericht op beleidsmakers binnen en eventueel ook buiten de Rijksoverheid. Voor deze toolbox wordt aandacht gevraagd via nieuwsbrieven en op het intranet van de Rijksoverheid. Op verschillende overheidswebsites zijn straks links te vinden naar de tool.

• Tenslotte: feestelijk afronden MBOin2030, bedanken van ambassadeurs en zwerm.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten