Yacht Freelance

Freelance Medior Communicatieadviseur (ZZP)

Geplaatst 23 okt. 2024
Project ID: 9168100
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
12 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jan. 2025
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 okt. 2024 12:00

De opdracht betreft het verrichten van werkzaamheden om via woord en beeld de doelstellingen van het project integrale aanpak online fraude over het voetlicht te krijgen bij verschillende doelgroepen van het project: burgers, betrokken organisaties bij de aanpak van online fraude, bestuurders van publieke en private organisaties en parlement. Hiertoe behoren het verzorgen van een nieuwsbrief die ca. zeven keer per jaar verschijnt, het onderhouden van webpagina's op overheid.nl, het ontwikkelen en beheren van de samenwerkingsruimte (PLEIO site), vormgeving van actieplannen, voortgangsoverzichten, brochures e.d., communicatiemiddelen in de huisstijl en andere voorkomende werkzaamheden en producten. 



Functie-eisen (te vermelden op CV of motivatie):


  • De kandidaat beschikt over HBO werk-en denkniveau.

  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur.

  • De kandidaat heeft ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiemiddelen, zoals websites, nieuwsbrieven en rapporten. En levert hiervan voorbeelden aan uit eerdere opdrachten.

  • Ervaring binnen de rijksoverheid

  • beschikbaar vanaf 1-1 2025

  •  kandidaat levert voorbeelden aan van websites, nieuwsbrieven en rapporten die voor andere opdrachten zijn opgesteld. (in een evt sollicitatiegesprek)

  • bereid te zijn om op verschillende momenten werkzaamheden uit te voeren. Dit is altijd in goed overleg met de opdrachtgever.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten