Yacht Freelance

Freelance Medior Bezwaar Jurist (ZZP)

Geplaatst 20 sep. 2024
Project ID: 9166177
Plaats
Den Haag
Uren
36 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 14 okt. 2024
Einde: 13 jan. 2025
Tarief
0 - 65 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 sep. 2024 12:00

DUO zoekt een bezwaar jurist!

Waar kom je te werken?

Je opdracht is bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) op de afdeling bezwaar en beroep. De afdeling Bezwaar & Beroep functioneert zelfstandig en behandelt de bezwaren en beroepen vanuit de de Rijksdienst Cultureel Erfgoed (RCE) maar ook de onderwijsinspectie, dienst uitvoering subsidie instellingen en bekostigingszaken.

Opdracht

Je gaat aan de slag met het afdoen van bezwaarschrifen volgend op beschikkingen van de Rijksdienst Cultureel Erfgoed (RCE). Het kan zijn dat je ook hoorzittingen gaat voeren. De opdracht kan redelijk zelfstandig worden uitgevoerd. Wel wordt er het vier ogen principe toegepast. Sturing is primair op output en kwaliteit.

Achtergrond opdracht

Afdeling Bezwaar & Beroep kent gedurende de maanden september tot en met november een grote toeloop van bezwaren afkomstig vanuit de RCE. De huidige bezetting (FTE) is onvoldoende om deze zaken tijdig, dwz vóór 31 december 2024, af te ronden.

Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Minimaal 32u/w maar liefst 36u/w. De opdracht kan worden verlengd met 2x 3 maanden. Een mogelijk sollicitatiegesprek volgt in de week van 30 september 2024. 



Eisen

  • afgeronde master rechtsgeleerdheid

  • minimaal 3 jaar werkervaring

  • kennis van het bestuursrecht

  • ervaring met het afhandelen van bezwaren en het voeren van hoorzittingen, liefst bij de overheid



Let op: je maak het meeste kans als je een CV én motivatiebrief aanlevert waarin bovenstaande eisen goed terug te lezen zijn. Daarom graag expliciet vermelden waaruit blijkt dat je aan bovenstaande knock-out criteria / harde eisen voldoet!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten