Yacht Freelance

Freelance Medior Beeldspecialist (ZZP)

Geplaatst 31 jul. 2024
Project ID: 9163145
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
64 - 84 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 aug. 2024 12:00

Opdrachtbeschrijving:


Jij bent de beeldspecialist die informatie eenvoudiger en toegankelijk maakt door het maken van aantrekkelijke visuele content. Jij vindt het erg leuk om je met vormgeving bezig te houden. Jouw expertise is dan ook het maken van (interactieve) infographics en aansprekende visuals. Grafische vormgeving is helemaal op jou van toepassing. Je pakt dit bij elke opdracht weer met veel creativiteit en enthousiasme op en voert deze opdrachten binnen de deadline naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit. Wat jouw werk zo mooi maakt? Je zet je beeldexpertise in om invulling aan de interne en externe concerncommunicatie binnen RVO te geven. Je werkt samen met andere contentspecialisten en communicatieadviseurs en adviseert over de inzet van visuele middelen. Jij weet als sparringpartner van collega's en opdrachtgevers precies hoe je mensen mee krijgt in onze beeldvisie. Kortom, niet alleen uitvoering, maar ook meedenken en adviseren bij het bepalen van welk visueel middel we inzetten.


- Je hebt ruime ervaring met het realiseren van visuele content binnen een huisstijl;

- Je kan adviseren over beelduitingen;

- Je werkt zelfstandig aan beeldproducties en bent organisatorisch en planmatig sterk;

- Wij snappen dat je niet overal een expert in kunt zijn, maar ervaring met animaties, video producties en/of fotografie is een pre.



Achtergrond opdracht:


We zoeken per direct een grafische vormgever omdat de huidige beeldspecialist een andere baan heeft gevonden. Je bent dan ook per direct inzetbaar.



Organisatorische context en cultuur:

Vandaag werken aan de wereld van morgen


De wereld verandert elke dag en wij veranderen mee. Met meer dan 6000 RVO’ers werken we iedere dag aan morgen. We ondersteunen, adviseren en stimuleren ondernemend Nederland. We helpen met innoveren en verduurzamen. Nationaal en internationaal, want ons werk stopt niet bij de grens. Samen werken we aan:


- De verduurzaming van onze energievoorzieningen.

- Het tegengaan van klimaatverandering.

- Een omslag naar een duurzaam landbouw- en voedselsysteem.

- Een sterke digitale economie.

Het zijn grote uitdagingen, maar wij geloven dat het mogelijk is. Daarom verbinden we ondernemers, overheden en organisaties om te bouwen aan het Nederland van morgen.

We doen het samen.



Wat doen we?


Wij maken overheidsbeleid bereikbaar en uitvoerbaar. Van voorlichting, advies en financiering tot het bieden van een luisterend oor voor ondernemers en organisaties. En dat is nog maar een klein onderdeel van wat we doen. Ondernemend Nederland is ontzettend veelzijdig en daarom zijn wij dat ook.



Divers maakt beter


Met enorme uitdagingen op komst, is het juiste talent aan boord hebben belangrijk. Het maakt bij ons niet uit wie je bent. Wij kijken naar wat je kunt en waar jouw ambities liggen. Om de wereld duurzamer te maken hebben we ideeën nodig uit alle hoeken van de samenleving. Daarom hebben we voor iedereen plaats bij RVO, zolang je maar nieuwsgierig en ondernemend bent. We geven je vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Want zo boek jij de mooiste resultaten. Voor jezelf, voor ondernemers en voor morgen.




Harde-eisen:


• Je kunt zelfstandig infographics, visuals en andere dtp-producties maken

• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring

• Je weet hoe je beeld maakt, inzet en efficiënt (her)gebruikt

• Afgeronde hbo-opleiding richting beeld/dtp/grafische vormgever

• Je bent creatief en enthousiast

• Je hebt een pro-actieve en leergierige houding



Functie-wensen:


• Kennis en ervaring met het maken van animaties in een pre

• Kennis en ervaring met video en fotografie is een pre

• Meer dan 5 jaar relevante kennis en ervaring


Belangrijk dat de kandidaat voldoet aan alle harde eisen en zo goed mogelijk aan de wensen.

Daarnaast ontvangen we heldere motivatie en CV van de kandidaat, zorg ervoor dat de harde-eisen en wensen zo goed mogelijk naar voren komen. Beide ontvangen we graag in het Nederlands.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten