Yacht Freelance

Freelance Medewerker Procesondersteuning Omgevingsrecht (ZZP)

Geplaatst 15 okt. 2024
Project ID: 9167828
Plaats
De Goorn
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 nov. 2024
Einde: 1 mei 2025
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2024 12:00

Ben jij van nature dienstverlenend en ga je altijd op zoek naar de beste oplossing voor inwoners en ondernemers? Sta jij graag in contact met mensen en is nauwkeurig en zorgvuldig werken voor jou vanzelfsprekend? Dan is deze vacature voor jou!


Wat houdt de functie in

Je vervult een belangrijke rol in de procesondersteuning voor de verschillende taakvelden in het team gericht op het omgevingsrecht. Via het omgevingsloket en onze website komen de verschillende vergunningaanvragen Omgevingswet binnen. Iedere aanvraag heeft zijn eigen procedure en jij verzorgt daarin de eerste processtappen. Aan het einde van de procedure handel jij de besluiten administratief af en zorg je ervoor dat deze worden gepubliceerd. We willen onze dienstverlening verder ontwikkelen. Hieraan lever jij een bijdrage door aanvragers en betrokkenen proactief te informeren over de voortgang van een aanvraag of lopend proces. Je bent een visitekaartje voor ons team en de organisatie.


Maar wat doe je dan precies?

Een greep uit de werkzaamheden:

§ Je boekt de nieuwe vergunningaanvragen en conceptverzoeken in RX Mission;

§ Je controleert lopende aanvragen, bewaakt termijnen en signaleert overschrijdingen;

§ Je beheert de algemene mailbox en zorgt voor de afhandeling van terugbelverzoeken;

§ Je stelt managementrapportages op, signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen

§ Je bent eerste contactpersoon voor team VTH en zorgt ervoor dat vragen op de juiste plek terechtkomen en worden afgehandeld.


Het team

De organisatie bestaat uit een directie en drie afdelingen, Dienstverlening, Bedrijfsvoering en Bestuur. Je komt te werken binnen de afdeling Dienstverlening in het team VTH/RO. In het team werken circa 15 mensen binnen verschillende taakvelden en aandachtsgebieden waaronder de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), Ruimtelijke Ordening (RO), Vergunningen, toezicht en handhaving. 



Wie ben jij?

Je bent een positieve en doortastende persoonlijkheid. Naast jouw mensgerichte werkhouding, is het belangrijk dat je graag administratieve taken uitvoert en dat je handig bent in het werken met de diverse systemen. Je bent bekend met de gemeentelijke processen en hebt kennis van wet- en regelgeving rondom de Omgevingswet en Algemene wet Bestuursrecht. Verder ben je sterk in het organiseren en plannen van je werkzaamheden en weet je de juiste prioriteit aan te brengen in het werk. Je bent een teamplayer, maar ook goed in staat om zelfstandig te werken en dienstverlening is voor jou een vanzelfsprekendheid. 


Wat neem je mee?

§ Motivatie toevoegen

§ Een afgeronde mbo 4 opleiding, bij voorkeur in de richting van zakelijke dienstverlening, bedrijfsadministratie of juridische dienstverlening;

§ Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

§ Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van het omgevingsrecht is een pre;

§ Ervaring met systemen zoals RX Mission, Corsa en Office is een pre;

§ Gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen;

§ Een vlotte en correcte schrijfstijl en sterk in woord en schrift;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten