Yacht Freelance

Freelance Medewerker Marketing Communicatie & Coöperatie (ZZP)

Geplaatst 28 nov. 2023
Project ID: 9144669
Plaats
Alkmaar
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 30 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2024 16:00

Voor de tijdelijke vervanging van twee collega’s zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie medewerker Marktbewerking, Communicatie & Coöperatie.

Weet jij ons te inspireren door jouw unieke inbreng als het gaat om ondersteuning van coöperatieve thema’s en campagnes?

Wil jij werken bij dé bank van de grote maatschappelijke transities?

En geeft het jou een kick om jouw ideeën terug te zien in de omgeving?

Wij laten ons graag door jou verrassen! 


Jij & jouw functie als medewerker MC&C speel jij een belangrijke rol in de ondersteuning en operationele doorvertaling op het gebied van marktbewerking, communicatieve concepten en onze coöperatieve thema’s “Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food, Financieel Gezond Leven en de Energietransitie”.


Door jouw expertise wordt onze bank nog beter op de kaart gezet én onze coöperatie verder uitgedragen in het leefgebied van Noord-Holland Noord. Als medewerker MC&C heb je een belangrijke rol als verbinder en ondersteuner en wordt er een beroep gedaan op jouw organiserend vermogen en creativiteit.



Inspirerende praktijkvoorbeelden:


• Actief in je rol in de ondersteuning van een commerciële afdeling, coöperatief thema, ledenraad e/o marktteam.

• Organiseren van events en bijeenkomsten en ontwikkelen van online en offline middelen

• Netwerken en actief in communities binnen de kring. 



Plezier & werk


Als medewerker MC&C ben je een belangrijke schakel tussen enerzijds de coöperatie en de thema’s, biedt ondersteuning van landelijke campagnes, acties en events en hebt te maken met alle facetten van communicatie (intern/extern, offline/online middelen, digitaal/fysiek verbinden).In grote lijnen


De functie kent een oriëntatie op marktbewerking Particuliere markt & communicatie dan wel op coöperatie & community (ClubSupport). Als medewerker MC&C ondersteun je de adviseur MCC en de coöperatief directeur bij het verbinden van bancaire relevantie aan maatschappelijke initiatieven en thema’s. Geen dag is hetzelfde en je werkzaamheden zijn dan ook zeer divers.


Een voorbeeld: Je begint de dag met een weekstart met alle collega’s van het team. Hier vertel je welke actie er aan zit te komen vanuit jouw aandachtsgebied en hoor je welke projecten, verbeteracties of teaminspanningen er binnen het team aan de orde zijn. Vervolgens heb je een overleg met een adviseur MC&C over hoe je een webinar over cybercrime gaat aanpakken en welke middelen ervoor gemaakt moeten worden. Je schrijft een nieuwsbericht voor collega’s ter publicatie op het intranet over een succesvolle actie rondom het verduurzamen van bedrijfspanden.


Na een wandeling tijdens de lunch, bespreek je met collega’s hoe je lokale toneelverenigingen in jouw leefgebied kan versterken door ze samen te brengen, kennis te delen en te ondersteunen. In een overleg met collega’s uit het hele land hoor je welke nieuwe communicatiehulpmiddelen er beschikbaar komen om via het verhaal van Coöperatief Bankieren in jouw regio impact te creëren en bij te dragen aan de maatschappelijke ambities.


Je sluit de dag af met het maken van een draaiboek voor een online bijeenkomst met medewerkers over de laatste ontwikkelingen in de regio Noord-Holland Noord.Samen bereiken we meer dan alleenWe geloven in de kracht van verschillen.


Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team MC&C.De collega’s van het MC&C-team staan al op je te wachten. Aan jou om ze te versterken met jouw unieke en betrokken manier van inspireren, organiseren en verbinden.


Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als één creatief team binnen de kring Noord-Holland Noord en daarnaast als één van de veertien kringen in Nederland. Verbinding en inspiratie zoeken we op door minimaal één dag samen op kantoor te werken, te lunchen of een kop koffie te drinken (locatie kantoor Alkmaar en Wognum).



Must haves:


• Minimaal HBO werk- en denkniveau

• Een aantal jaar relevante werkervaring bij een bank

• Hands-on mentaliteit en willen ontwikkelen

• Positieve voorwaartse drive• Buiten kaders kunnen denken

• Bouwen aan relaties

• Nemen van initiatief

• Bereidheid om incidenteel ’s avonds en in de weekenden te werken

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten