Yacht Freelance

Freelance Manager omgevingsprocessen Energietransitie (ZZP)

Geplaatst 12 mrt. 2024
Project ID: 9152657
Plaats
Leiden, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 mrt. 2024
Einde: 12 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 mrt. 2024 12:00

Ben jij klaar om een actieve rol te spelen in de energietransitie van onze prachtige stad Leiden? Dan is dit jouw kans om het verschil te maken! Gemeente Leiden zoekt een gedreven omgevingsmanager die de wijkaanpakken binnen de warmtetransitie gaat begeleiden. Deze rol plaatst je rechtstreeks in de voorhoede van een belangrijke maatschappelijke ontwikkeling, waarbij je directe impact hebt op het leven van onze inwoners.

Als omgevingsmanager ben jij het gezicht van de energietransitie in de wijken van Leiden. Je fungeert als brug tussen de gemeente en de bewoners, waarbij je zichtbaarheid en betrokkenheid essentieel zijn. Je speelt een centrale rol in het vaststellen van behoeften voor effectief omgevingsmanagement en bent verantwoordelijk voor het leiden van participatietrajecten. Je coördineert interne processen binnen de gemeente, vertegenwoordigt Leiden in diverse overleggen en zorgt voor een integrale benadering van de projecten.


We zoeken iemand met:


  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als omgevingsmanager binnen een gemeentelijke organisatie.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Een verbindende en empathische persoonlijkheid, met het vermogen om bruggen te bouwen tussen verschillende belanghebbenden.

  • Een proactieve en flexibele instelling, waarbij je bereid bent om ook buiten kantoortijden aanwezig te zijn in de wijken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten