Yacht Freelance

Freelance Manager Bedrijfsvoering FORFACT (ZZP)

Geplaatst 29 feb. 2024
Project ID: 9151703
Plaats
Almere
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 mrt. 2024
Einde: 4 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 mrt. 2024 12:00

Functieomschrijving


Als manager bedrijfsvoering FORFACT geef je samen met de inhoudelijk manager ForFACT duaal leiding aan een team van professionals. Zij hebben verschillende achtergronden en samen geven zij, met de regiebehandelaren, vorm aan de behandeltrajecten van de cliënten.

Het team biedt langdurige intensieve behandeling en begeleiding aan cliënten met steeds als uitgangspunt het voorkómen van recidive en het bevorderen van de veiligheid in de samenleving.

Het duale management van het ForFACT-team valt onder de directeur behandelzaken van FPC de Oostvaarderskliniek.

Naast het leidinggeven ben je ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het ForFACT-team. Dit houdt in dat je afspraken maakt met gemeenten, zorgverzerkaars en andere zorgaanbieders. Ook zul jij vanuit deze rol deelnemen aan de stuurgroep OGGZ van de regio Flevoland. En landelijke overkoepelende werkgroepen.

Voor de regio Flevoland is het ForFACT-team van de Oostvaarderskliniek de zorgaanbieder van de levensloopaanpak. Vanuit jouw rol heb je ook contact met de organisaties die de huisvesting van het team organiseren.

Waar in de bedrijfsvoering nog ruimte voor ontwikkeling is, is in het generen en creëren van management- en stuurinformatie. Met de komst van het zorgprestatiemodel ligt hier nog een mooie opdracht. Deze opdracht kan, in samenwerking met de afdeling ondersteunende diensten van de Oostvaarderskliniek en het Shared Service Centre van DJI worden vormgegeven.

Daarnaast zoek je proactief het contact met ketenpartners om de samenwerking in de regio – maar ook over de grenzen van de regio – te versterken.

Opdrachtgever wilt graag in de offerte van de inschrijver zien op welke wijze de aangeboden kandidaat of kandidaten aan de gestelde eisen en wensen voldoen.

Eisen gelden als knock-out criterium, hetgeen inhoudt dat wanneer de kandidaat niet voldoet, slechts deels of voorwaardelijk voldoet of niet te beoordelen valt, dit leidt tot het terzijde leggen van de inschrijving. De betreffende inschrijving komt alsdan niet meer voor gunning in aanmerking.




Graag een CV/motivatie bijvoegen die voldoet aan volgende eisen:

- De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding;

- De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;

- De aangeboden kandidaat heeft kennis van het zorgprestatiemodel (ZPM) en/of kennis van het maken van contractafspraken ten aanzien van zorg met verzekeringsmaatschappijen en kan dit aantonen aan de hand van een afgeronde opleiding, training of werkervaring;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten