Yacht Freelance

Freelance Maintenance Engineer (ZZP)

Geplaatst 13 aug. 2024
Project ID: 9163852
Plaats
Maasdam, Hybride
Uren
38 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 sep. 2024
Einde: 2 mrt. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 sep. 2024 12:00

Op onze productielocatie in Maasdam maken we met meer dan 300 collega’s dagverse zuivel, zoals melk, yoghurt en kwark. Deze producten maken we onder andere voor onze merken Campina, Optimel en Vifit die je vast wel kent. Om ervoor te zorgen dat de schappen in de Nederlandse supermarkten vol zijn, verwerken we jaarlijks zo'n 100 tot 200 miljoen liter zuivel. Via ons moderne distributiecentrum gaan onze producten direct naar winkels door heel Nederland. Binnen onze TD zijn we op zoek naar een nieuwe maintenance engineer om het team te versterken in het verbeteren van onze processen en het onderhoud als ook de eigen afdeling.

Wat doet de Maintenance Engineer in Maasdam? Het doel van je functie is het zorgen dat onze fabriek op een efficiënte en effectieve manier komt tot maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Als Maintenance Engineer ben je o.a. verantwoordelijk voor:

Mede ontwikkelen en uitrollen van het onderhoudsbeleid voor de locatie Maasdam waarbij je je richt op het vergroten van de technische beschikbaarheid en het reduceren van de onderhoudskosten.


Initiatief nemen in, en het uitwerken van investeringsbeslissingen vanuit technisch (onderhouds) en bedrijfseconomisch oogpunt.


Faciliteren van analyses van technische storingen en breakdowns, met als doel de grondoorzaken achterhalen die kunnen liggen op het gebied van techniek, technologie, gedrag en organisatie.


  • Mede-opstellen van Maintenance KPIs en deze bewaken om realisatie van gestelde onderhoudsdoelstellingen te meten.

  • Verantwoordelijk voor de opzet en het functioneel beheer van het Onderhoud Beheer Systeem.

  • Opstellen van onderhoudsconcepten en onderhoudsplannen.

  • Doen van voorstellen om onderdelen op voorraad te nemen / te verwijderen conform onderhoudsconcept.

  • Adviseren over onderhoudscontracten naar Maintenance Manager.

  • Adviseren en participeren op het gebied van veiligheid, techniek en onderhoud en onderhoudbaarheid bij modificaties en (grote) nieuwbouwprojecten, hier binnen borgen dat de juiste procedures en standaarden worden gevolgd. Jouw taak is essentieel om ervoor te zorgen dat projecten leveren wat er afgesproken is.

  • Verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van technische standaarden.

  • Verantwoordelijk voor technische documentatie.


In deze rol rapporteer je aan de Manager Maintenance. Je werkt intensief samen met de afdeling Productie als zijnde eigenaar van de installaties, en daarnaast ook met de afdelingen Performance Excellence, QA en SHE. Ook participeer je in verbeterprojecten



Om succesvol te zijn als Maintenance Engineer bij Friesland Campina Maasdam breng je naast een dosis energie het volgende mee:

• Een afgeronde HBO opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektro en/of vergelijkbaar (bij voorkeur techniek)

• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie, bij voorkeur in de voedingsmiddelen industrie

• Kennis en ervaring met Maintenance systemen en methodieken, zoals: SAP, FMECA, TPM, RCA



Competenties:

• Je beschikt over de volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn

• Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands op alle niveaus (mondeling en schriftelijk)



Bedrijfsinformatie:


FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf, een stuk kaas, of een verzameling ingrediënten. Iedere dag werken we hard om een verschil te maken in het leven van miljoenen mensen wereldwijd. Voor onze melkveehouders, onze medewerkers en onze consumenten. We hebben een rijke geschiedenis. In 1871 begon een groep melkveehouders een coöperatie in Friesland. Sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste zuivelbedrijven in de wereld. FrieslandCampina is nog steeds eigendom van de coöperatie, bestaande uit 15.000+ leden melkveehouders in Nederland, België en Duitsland.

Bij FrieslandCampina geloven we in een werkomgeving waar iedereen zich hun volledige en authentieke zelf kan voelen en in hun kracht wordt gezet om het beste uit zichzelf te halen. We omarmen elkaars verschillen en ontvangen graag je sollicitatie, ongeacht je geslacht, geloof, afkomst, seksuele voorkeur, leeftijd, beperking, of nationaliteit.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten