Yacht Freelance

Freelance Jurist Woo (ZZP)

Geplaatst 22 jul. 2024
Project ID: 9162558
Plaats
Utrecht
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 19 sep. 2024
Einde: 18 mrt. 2025
Tarief
0 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 jul. 2024 12:00

Voldoe je aan de eisen? Reageer dan met je cv + motivatiebrief. Graag expliciet vermelden waaruit blijkt dat je aan bovenstaande knock-out criteria / harde eisen voldoet!



Wij zoeken een ervaren Woo-jurist zowel in bezwaar- als in beroepszaken. 

 


De NVWA.

Je komt te werken bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

 


Achtergrond opdracht

De achtergrond van de opdracht is dat we bij het Team Bezwaar & Beroep 2 / cluster Openbaarmaking & Privacy te maken hebben met een toename aan bezwaarzaken en beroepszaken op het gebied van de Woo. Het aantal medewerkers die deze zaken kan behandelen is op dit moment beperkt, waardoor we op zoek zijn naar inhuur die ons kan helpen in het behandelen van deze zaken.

 


Jouw opdracht

De werkzaamheden bestaan uit: het zelfstandig behandelen van Woo-zaken zowel in bezwaar als in beroep op het werkterrein van de NVWA. De nadruk zal liggen op het behandelen van beroepszaken.



Harde Knock-out eisen

  • WO opleiding rechten

  • Beschikt over minimaal 7 jaar kennis op het gebied van het bestuursrecht

  • Beschikt over minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring met het zelfstandig behandelen en voeren van bezwaarzaken

  • Beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met het zelfstandig behandelen van (hoger) beroepszaken en het doen van zittingen


Wensen

  • Kennis van de toezichtsgebieden van de NVWA, met name op LVVNgebied

  • Kennis en ervaring met de Wet open overheid en de voorloper Wet openbaarheid van bestuur

  • Beschikt over grote deskundigheid en ruime ervaring met complexe en bestuur- politiekgevoelige dossiers of vraagstukken


Mogelijk om 32-36u te werken. Voorkeur heeft 36u/w. De duur van de opdracht betreft 6 maanden met kans op verlenging van 1x 6 maanden.



Voldoe je aan bovenstaande? Reageer dan met je cv + motivatiebrief. Graag expliciet vermelden waaruit blijkt dat je aan bovenstaande knock-out criteria / harde eisen voldoet!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten