Yacht Freelance

Freelance Juridisch Adviseur Hoornaar (ZZP)

Geplaatst 5 jan. 2024
Project ID: 9147378
Plaats
Hoornaar
Uren
18 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 jan. 2024
Einde: 15 jul. 2024
Tarief
95 - 110 €/uur

Voor de gemeente Molenlanden zoeken wij een ervaring Juridisch Adviseur voor het team Juridische Zaken. Ben jij de Jurist die wij zoeken?

Juridische Zaken ondersteunt alle vakteams. Als Juridisch Adviseur doe je dit vooral op het gebied van bestuursrecht, waaronder het omgevingsrecht. Vaak sluit je aan bij multidisciplinaire projectgroepen. Je bent altijd betrokken bij interessante onderwerpen en dito juridische vraagstukken. Van die afwisseling krijg je energie. De nieuwe Omgevingswet is per 1 januari 2024 van kracht. Jij heb je er al uitgebreid in verdiept en denkt mee over de implicaties die deze wet voor het lokale beleid van Molenlanden heeft. Het komt voor dat je de gemeente vertegenwoordigt in gerechtelijke procedures. Jij hebt het talent om het standpunt van de gemeente op een kernachtige manier te presenteren. Onverwachte vragen? Je bent goed voorbereid en raakt niet snel van jouw stuk.



Functie-eisen:


Je hebt een juridische opleiding op academisch niveau op het gebied van bestuursrecht bij voorkeur met specialisatie omgevingsrecht. Dit is een pittige baan. Ook al kun je bouwen op professionele collega’s; je moet uitermate zelfstandig opereren. Jij hebt een flink aantal jaren ervaring bij een overheidsinstelling. Het is een pre als je al procesvertegenwoordiging in bezwaar- en (hoger) beroepsprocedures hebt gedaan.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten