Yacht Freelance

Freelance Junior Jurist Bezwaar UHT (ZZP)

Geplaatst 20 dec. 2023
Project ID: 9146638
Plaats
Utrecht, Nederland
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 feb. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 dec. 2023 23:00

Heb je een HBO of WO opleiding Rechten afgerond en sta je in de startblokken om jouw kennis in de praktijk te brengen? Als jij dit wilt doen in een organisatie waar je dagelijks maatschappelijke waarde kunt toevoegen, neem dan vandaag nog contact op! Je start met een opleidingstraject van een maand dus wordt goed ondersteund.



Taakomschrijving

Als bezwaarjurist ben jij het aanspreekpunt voor lopende bezwaarprocedures met betrekking tot de eerste toets. Jouw werkzaamheden bestaan uit het schriftelijk reageren op de bezwaren, het leiden van de hoorzittingen met belanghebbende/gemachtigden en het nemen van beslissingen op bezwaar in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. Hierbij hou je de menselijke maat in het oog. Je onderhoudt tijdens iedere fase van het bezwaarproces actief contact met de gedupeerde en gemachtigde en informeert de gedupeerde over de stappen die gezet worden door UHT tijdens het proces. Verder bied je een luisterend oor en ben je tijdens het contact met de gedupeerde niet bang om gehoor te geven aan de emoties die spelen, maar je bent wel realistisch in het verloop van de bezwaarprocedure en het informeren/ managen van de verwachtingen van de gedupeerde.



Functie-eisen

• Je hebt een juridische studie op HBO- of WO niveau afgerond

• Je bent net afgestudeerd en beschikt bij voorkeur al wel over wat juridische (stage)ervaring

• Je hebt kennis van de AWB en de relevante jurisprudentie

• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift

• Je bent in staat om vanuit verschillende belangen te redeneren

• Je bent empathisch, communicatief sterk en in staat om complex juridische begrippen en teksten om te zetten naar begrijpelijke taal


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten