Yacht Freelance

Freelance JAVA Software Developer (ZZP)

Geplaatst 19 jun. 2024
Project ID: 9160323
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jul. 2024
Einde: 30 jun. 2025
Tarief
78 - 98 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 jun. 2024 12:00
  • Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je aan de functie-eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.

  • Cv uitsluitend in het Nederlands.



Beschikbaar: initiële startdatum 1 - 07 - 2024

Looptijd: 1 jaar ( geen optie tot verlening)

Locatie: >2 dagen per week op aanwezigheid op kantoor


Functieomschrijving:


Het Service Team Modelleren zoekt een developer met initiatief en creativiteit. De plugins die we voor MagicDraw bouwen, zijn in de vorm van Java code gerealiseerd. Grote onderwerpen op dit moment zijn: Ombouwen van legacy code, nieuwe features uitwerken voor onze gebruikers, en het verder automatiseren van ons werk. Omdat de gebruikers je eigen DUO collega’s zijn heb je onmiddellijk resultaat van je werk. Wil je graag meewerken aan en meedenken over nieuwe functionaliteit en hoe we de tool verder kunnen uitbreiden? Heb je slimme ideeën over modellering? Dan is dit je kans!



Achtergrond opdracht


Het Service team houdt zich bezig met uiteenlopende vormen van software modelleren, voornamelijk in MagicDraw, de standaard DUO modelleringstool. MagicDraw is een bestaand UML modelleringspakket waaraan DUO functionaliteit heeft toegevoegd die aansluit bij de DUO Way of Working, en bij best practices van de vakgroepen, vooral Functioneel Ontwerp. Doel is om die DUO laag van functionaliteit voortdurend te verbeteren. De input van collega’s uit de andere DevOps teams is daarbij onmisbaar, maar veel vernieuwing komt ook uit de ervaringen en creativiteit van het Service Team. Voorbeelden van vernieuwingsprojecten in het team: Overgang naar nieuwe versie MagicDraw; nieuwe plugin voor Rest- Api’s; Cameo Collaborator; en het kunnen uitgenereren van Liquibasescrips voor databaseschema’s.



Functie-eisen:


  • HBO denk- en werkniveau;

  • Relevante werkervaring in een Java omgeving (3 jr.);

  • Relevante werkervaring in modelleren (2 jr.);

  • Relevante werkervaring met REST (1 jr.)




Nice to have:


  • Ervaring met Java Swing;

  • Ervaring met Velocity;

  • Ervaring met Spring (Boot).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten