Yacht Freelance

Freelance IT Project Manager (ZZP)

Geplaatst 18 okt. 2024
Project ID: 9167893
Plaats
Eindhoven, Hybride
Uren
40 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 1 aug. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 okt. 2024 12:00

IT neemt een centrale rol in beslag in het ondersteunen van onze business processen en is ook steeds meer terug te vinden in onze producten. Als IT Project Manager ben je ondersteunend aan de realisatie van een project waarin de bestaande RMI applicatie wordt aangepast voor gebruik door de andere divisies in de organisatie. Het project maakt deel uit van een groter programma waarin de totale global end-to-end opslossing voor RMI wordt vormgegeven.

Er wordt gebruik gemaakt van gangbare project management methoden en IT technieken. Een projectteam waar je deel van uit maakt, bestaat in de regel uit diverse specialisten zoals IT architecten, software developers, informatie- en business analisten, testers en hardware deskundigen. Ook wordt samengewerkt met en gebruik gemaakt van oplossingen van derde partijen. Er ligt dan ook een grote nadruk op integratie en afstemming.

VERANTWOORDLIJKHEDEN:


• Je bent verantwoordelijk voor de juiste inrichting en organisatie van je project. Je draagt bij aan de definitie, management en oplevering daarvan binnen de gestelde randvoorwaarden van scope, kwaliteit, inspanning, risico’s en tijd.

• Je leidt een agile-scrum development & support team en werkt nauw samen met de product owner, de scrum master en de stakeholders van de verschillende divisies.

• Je bent er mede verantwoordelijk voor dat de ontwikkelde applicatie of systeem goed wordt ingebed in de ontvangende organisaties (IT operationeel beheer, Business applicatie management).

• Eventuele noodzakelijke proceswijzigingen hiervoor (zowel op IT als op Business gebied) worden ook vanuit het project gemanaged.

• Je hebt de verantwoordelijkheid voor de rapportage en afstemming met het programma, opdrachtgevers en zakelijke partners.

Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over een opleiding op Master niveau, bijvoorbeeld in de richting van informatietechnologie, technische bedrijfskunde of manufacturing/industrial engineering.

Eisen:


• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als IT projectmanager in complexe, multidisciplinaire projecten en een opleiding op het gebied van projectmanagement geldt als een pré.

• Je hebt enkele jaren werkervaring in IT gerelateerde software ontwikkelprojecten.

• Je hebt bijvoorkeur recente ervaring in de automotive en/of transportsector.

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

• Je bent woonachtig in Nederland

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten