Yacht Freelance

Freelance Intern Projectleider (ZZP)

Geplaatst 22 feb. 2024
Project ID: 9151108
Plaats
Heerhugowaard
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 22 feb. 2024
Einde: 22 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 mrt. 2024 12:00

Als multi-inzetbare collega ondersteun jij het cluster Wegen en Vaarwegen op meerdere vlakken. Zo vragen we je om de regie te pakken in het proces en de sturing van diverse projecten die verbonden zijn aan Wegen, maar ook om ondersteuning te bieden waar nodig bij de Wegenoverdracht.


In de functie van intern projectleider ben jij onderdeel van het team dat zich bezig houdt de overdracht van de wegen. Deze overdracht gebeurt vanuit het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier naar de gemeenten. Samen met de collega's begeleid je diverse werkzaamheden die afgerond moeten worden. Op deze projecten zit de nodige tijdsdruk: realisatie is noodzakelijk om de wegen ook daadwerkelijk over te kunnen dragen.

In deze afwisselende rol ondersteun en faciliteer jij het cluster Wegen bij de verdere invulling en uitvoering van de wegenoverdracht. De kaders zijn vaak al gesteld. Dit houdt in dat jij invulling geeft aan gesprekken met de interne,- en externe collega's of partijen die in actie moeten komen. Hierin blijf jij scherp op de voorwaarden voor de overdracht, geef je indien nodig de opdracht voor onderzoeken en monitor je de resultaten. Ook houd jij je veel bezig met het verbeteren van processen, bijvoorbeeld rondom de openbare verlichting en plangericht onderhoud. 

In de rol van intern projectleider bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier werk je niet alleen nauw samen met de interne projectleiders en objectbeheerders maar werk je ook samen met bijvoorbeeld Liander en andere externe partijen. Zo zal het voorkomen dat je met de netbeheerder aan tafel gaat om het proces te bespreken, en uiteindelijk tot een oplossing te komen. 



Functie-eisen

-We zoeken een collega die goed kan verbinden: de wegenoverdracht kent veel stakeholders die geraakt worden of betrokken zijn door het proces

-De kandidaat moet veel gevoel/ervaring hebben met procesevaluatie en procesverbetering

-Van de kandidaat wordt minimaal HBO niveau verwacht met (veel) affiniteit voor processen en (civiele) techniek.

-Opleiding: HBO, HBO+, WO. Ervaring met project- of procesgericht werken is een pré.


Competenties: sterke schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, verbindend in de omgang, snel kunnen schakelen tussen diverse dossiers, zelfsturend, oplossingsgericht nadenken, veerkrachtig met vraagstukken omgaan, en duidelijk communiceren.


Wat we bieden: een prachtige werkervaring in een dynamische omgeving die veel in de belangstelling staat. Je bent omringd door een divers team van zeer betrokken en gedreven collega's en die graag hun kennis en ideeën delen. Je wordt on-the-job ingewerkt door ervaren en kundige collega's. Er zijn veel mogelijkheden om je te verdiepen in de taken en verantwoordelijkheden van het waterschap.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten