Yacht Freelance

Freelance Inkoopadviseur (ZZP)

Geplaatst 15 mei 2024
Project ID: 9157785
Plaats
Den Haag
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jun. 2024
Einde: 31 mei 2025
Tarief
60 - 82.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 mei 2024 12:00

Wij zoeken 1 inkoopadviseur ter ondersteuning van het inkoopteam dat verantwoordelijk is voor de inkopen voor de Justitiële ICT-organisatie van de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND).Wil je werken in een open en informele sfeer? Iedereen, ook de directeur, is aanspreekbaar en staat klaar om te helpen. de Justitiële ICT-organisatie van de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) is een zeer diverse organisatie en ook het afdeing die streeft naar een afspiegeling te zijn van de samenleving. Dat uit zich in respect voor en oprechte interesse in elkaar.Als inkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren over en begeleiden van inkooptrajecten boven de 10.000 euro tot aan de Europese aanbestedingsdrempel. Het betreft (complexe) enkelvoudig onderhandse aanbestedingen, meervoudig onderhandse aanbestedingen en mini-competities, zowel op basis van laagste prijs als op basis van EMVI (functionele uitvragen). In overleg met de klant specificeer je de benodigde producten en/of diensten en vraag je offertes uit bij leveranciers. Je doet dit uiteraard met inachtneming van de huidige wet- en regelgeving en eventuele contractuele verplichtingen. Je doet voorstellen aan klanten ten aanzien van de te contracteren leverancier, levert ondersteuning aan de budgethouder bij het sluiten van contracten met een of meerdere leveranciers en registreert de afgesloten contracten. Je bespreekt afwijkingen van contracten Pagina 3 van 8 door leveranciers (kwaliteit-kwantiteit) met de (coördinerend) Senior Adviseur Inkoop en/of met de Teamleider Inkoop en doet voorstellen voor prestatieverbeteringstrajecten. Bij jouw taken behoort ook het informeren van klanten gedurende en na het inkoopproces (nazorg) over de te behalen en behaalde resultaten. De kandidaat die wij zoeken herkent zich in het onderstaande:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding;

  • minimaal 1 jaar ervaring binnen het publieke inkoopdomein met het zelfstandig uitvoeren van en adviseren over inkooptrajecten tot aan de Europese aanbestedingsdrempel, waaronder in ieder geval enkelvoudig en meervoudige onderhandse aanbestedingen en mini-competities op basis van laagste prijs

  • minimaal 1 jaar relevante werkervaring met het uitvoeren en begeleiden van ICT-gerelateerde inkooptrajecten tot aan de Europese aanbestedingsdrempel.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten