Yacht Freelance

Freelance Information Security Officer IT (ZZP)

Geplaatst 17 jul. 2024
Project ID: 9162284
Plaats
Utrecht
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 15 aug. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
62 - 82 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 jul. 2024 12:00
  • Alleen Nederlandse CV's met max 5 pagina's 



Als Information Security Officer ben je verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van informatiebeveiliging bij de staf- en ondersteuningsdirecties van 'Dienst Toeslagen' en ben je sparringpartner van het management. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat de informatieveiligheid is gewaarborgd.


Jij gaat aan de slag binnen de directie Mensen, Middelen en Communicatie in het cluster Integrale veiligheid. Je draagt binnen de staf- en ondersteuningsdirecties het beleid en richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging uit en creëert zo bewustwording. Ook overtuig je het management en medewerkers van het belang van informatiebeveiliging. Op basis van risicoanalyses, evaluaties en in- en externe audits stel je jaarlijks een informatieveiligheidsplan op, voer je de activiteiten uit en zorg je voor de implementatie en evaluatie van beheersmaatregelen. Je adviseert over richtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging en de gevolgen hiervan voor de staf- en ondersteuningsdirecties van Dienst Toeslagen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de periodieke in- en externe verantwoordingsrapportages over informatieveiligheid en neem je deel aan (informatie) beveiligingsoverleggen. Je werkt hierbij nauw samen met de Chief Information Security Officer (CISO) en je collega’s in het team integrale veiligheid.


  • Hybride: minimaal 2 dagen per week werken op kantoor in Utrecht;



Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Ruime en aantonbare ervaring op een soortelijke functie (+ 5jr.);

  • Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving;

  • Één of meer certificaten op het gebied van: Certified Information Systems Security, Professional (CISSP) en/of Certified Information Security Manager (CISM);



DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY! Because all communication & documentation for this role is in Dutch, we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten