Yacht Freelance

Freelance Informatiebeheerder ICT (ZZP)

Geplaatst 20 jun. 2024
Project ID: 9160426
Plaats
Den Haag
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 jul. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
0 - 62 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 jun. 2024 12:00

Je zorgt samen met onze interne en externe partners dat onze informatie vindbaar en bruikbaar is. Daarnaast zorg je dat beleidsinstrumenten, zoals de selectielijst worden toegepast op de informatie van de NEa. Ook Draag je bij aan optimalisatie van de inzet van onze externe dienstverleners. Je adviseert met betrekking tot archiveren en levert relevante informatie hiervoor aan. Je faciliteert, instrueert en controleert je collega's met betrekking tot duurzame toegangkelijkheid van informatie en stelt daarvoor mede intructies op.


Daarnaast publiceer je documenten die verplicht openbaar dienen te worden gemaakt en linkt deze aan de Woo-index. Je maakt hiervoor de vertaalslag van uit de wettelijke en rijksbrede kaders naar de informatievoorziening van de Nea en volgt hierin op de voet de rijksbrede ontwikkelingen, als het rijksbrede actieplan Open op Orde.

Vanuit het rijksbrede actieplan Open op Orde hebben wij POK/Woo gelden die wij kunnen inzetten voor ondersteuning op het gebied van informatiebeheer. In het speciaal voor publicatie van de verplicht te publiceren informatiecategorieen en de controle op deze geopenbaarde stukken.

Je komt te werken binnen het team INFO samen met een informatiebeheerder en een aantal experts IV.



Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MBO-diploma en HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt ervaring met recordbeheer;

  • Je hebt kennis van archief- en informatiewetgeving;

  • Je hebt kennis van ordening- en ontsluitingsmethodieken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten