Yacht Freelance

Freelance Informatie Adviseur / Projectmanager Fysiek Domein (ZZP)

Geplaatst 12 sep. 2024
Project ID: 9165555
Periode
7 maanden
Start: 11 sep. 2024
Einde: 31 mrt. 2025
Uiterste voorsteldatum: 20 sep. 2024 12:00

Als informatie adviseur Assetmanagement vertegenwoordig jij de aangesloten afdelingen en diensten. Je bent het aanspreekpunt voor management, proceseigenaren/-coördinatoren, de leden van het multidisciplinair team en Product Owners van andere voorzieningen binnen de gemeente Den Haag. Je stemt alle inrichtings- en beheersaspecten af met stakeholders en ketenpartners en draagt er zorg voor dat die nader uitgewerkt worden. Je opereert op het grensvlak van stadsbeheer (stedelijk beheer en I&A)


In afstemming met management en de ICT-organisatie prioriteer je de productbacklog voor het multidisciplinair team en bewaak je de uitnutting van het beschikbare budget en in te zetten capaciteit.

De rol bestaat uit twee delen: Je bent 20 tot 24 uur per week inzetbaar als informatie adviseur en je kunt daarnaast 12 tot 16 uur ingezet worden als Projectmanager, die zelfstandig projecten binnen het fysieke domein oppakt. Voorbeeld van een project is de vervanging van een grote hoeveelheid van de bewakingscamera's die door de stad Den Haag hangen, door andere, nieuwe modellen.



Functie-eisen:


  • Je hebt academisch werk- en denkniveau;

  • Je bent werkzaam geweest bij een groter overheidsinstantie, liefst een G4 gemeente;

  • Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring als informatie adviseur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten