Yacht Freelance

Freelance HR Business Partner (ZZP)

Geplaatst 15 mei 2024
Project ID: 9157744
Plaats
Tilburg
Uren
34 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 3 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 mei 2024 12:00

Interpolis

De divisie Interpolis is een prachtig bedrijf en merk, vol met eigenzinnige, unieke, gepassioneerde en fijne collega's. Wij doen het allemaal nét even anders, we doorbreken conventies als het moet, we steken onze nek uit. Wij willen de samenleving verder helpen, vanuit het individu, maar ook vanuit collectieve kracht. We helpen mensen zelfredzaam te zijn en hen te laten focussen op wat echt belangrijk is. Dat maakt Interpolis tot meer dan een verzekeraar.



DIM (non IT)   

We ontwikkelen onze distributieorganisatie door naar een volgende fase. Om onze gezamenlijke distributiekracht volledig te benutten is de nieuwe Groepsfunctie Distributie, Innovatie & Merk (DIM) gestart. DIM geeft een Achmea-brede strategische en beleidsmatige invulling geven aan distributie, innovatie en positionering van merken (DIM).



Jouw rol

Vanuit je interim HR rol draag je bij aan en voel je je mede verantwoordelijk voor de realisatie van de businessdoelen én de transitie van Interpolis en DIM. Pro-actief, assertief en met lef spar je met en adviseer je (senior) management en directie over voornamelijk HR/change thema’s als organisatieontwikkeling, cultuur- en identiteitsvraagstukken en strategisch workforce management. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de Ondernemingsraad. Interpolis heeft standplaats Tilburg. De onderdelen van DIM zijn gevestigd in verschillende Achmea locaties.


Belangrijkste rol ligt nu bij Interpolis omdat daar het meeste speelt. Alleen interim HRBP Interpolis is dan ook een optie, voor 24 uur. 

Learning Agility is op jou van toepassing. Je leert snel, bent nieuwsgierig en wilt weten hoe zaken in elkaar steken. Je werkt fact based en data driven en hierdoor ben je in staat om HR stevig neer te zetten.



Daarnaast beschik je over: (graag duidelijk in CV en/of motivatie naar voren laten komen)

  • een afgeronde WO-opleiding (bijv. bedrijfskunde/economie, personeelswetenschappen);

  • minimaal 7+ jaar werkervaring als HR Business Partner of Verandermanager binnen een grote/complexe organisatie. Dat kan ook bijvoorbeeld op het gebied van LEAN of Agile zijn;

  • affiniteit met een commerciële marketing / sales gedreven organisatie;

  • aantoonbare ervaring met het werken in een directie team en met de ondernemingsraad. Daar heb je met jouw professionaliteit en deskundigheid impact gemaakt;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten