Yacht Freelance

Freelance HR Adviseur 24 uur (ZZP)

Geplaatst 21 feb. 2024
Project ID: 9151022
Plaats
Maasdam
Uren
24 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 26 feb. 2024
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
0 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 feb. 2024 12:00

Waar ga je werken?

Het team HRM bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers, waaronder een ambtelijk secretaris, 4 specialisten HRM, 4 adviseurs HRM, een strategisch HRM adviseur en een organisatieadviseur. We zoeken tijdelijk een rechterhand van de strategische HRM-adviseur die kort-cyclische en afgebakende opdrachten uitvoert op het snijvlak van organisatie-advies en HRM-beleid.

 

Als adviseur lever je een belangrijke bijdrage in het adviseren aan de gemeentesecretaris/algemeen directeur, de directeuren en teammanagers om de richting van de organisatie verder te ontwikkelen en te vertalen in HRMA-beleid. In incidentele gevallen adviseer je op individuele trajecten.

 


Wat ga je doen?

·        Je verzorgt adviezen op diverse niveaus, die raken aan de ontwikkeling van de organisatie en HRM-beleid. Je houdt hierbij rekening met de organisatieprincipes en brengt objectieve en onafhankelijke expertise in;

·        Je werkt primair in opdracht van de strategisch HRM-adviseur. Belangrijke gesprekspartners zijn de organisatieadviseur en de teammanager.  



Wie ben je?

·        Je hebt een relevante afgeronde hbo-/ wo-opleiding;

·        Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (strategisch) HRM-adviseur of organisatieadviseur, bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie;

·        Je analyseert goed en gedegen en komt met vernieuwende ideeën;

·        Je hebt ervaring in het schrijven van heldere adviezen, voorstellen en beleidsstukken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten