Yacht Freelance

Freelance Handhavingjurist Omgevingsrecht (ZZP)

Geplaatst 16 aug. 2024
Project ID: 9164055
Plaats
Ede, Hybride
Uren
30 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
70 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 sep. 2024 12:00

In jouw rol als Handhavingsjurist Omgevingsrecht ben je het juridische geweten van onze organisatie. Je houdt je bezig met bestuursrechtelijke handhaving, zoals het uitvoeren van juridische checks, het opstellen van aanschrijvingen en het beantwoorden van zienswijzen. Daarnaast ben je een onmisbare adviseur voor gemeenten, waarbij je hen ondersteunt bij juridische vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht, bestemmingsplannen en omgevingsplannen. Je evalueert naleving van juridische kaders, signaleert risico’s en behandelt bezwaar- en beroepszaken op het gebied van de Omgevingswet.


Kortom, een veelzijdige functie als handhavingsjurist omgevingsrecht waarin je jouw juridische expertise kunt inzetten om bij te dragen aan een beter leefklimaat in onze regio!


Het team Juridisch Advies

Onze juridische adviseurs van dit team zijn verdeeld over de onderdelen Juridisch Advies Vergunningverlening, -Handhaving en -Recreatie. Het is een hecht, collegiaal team waar veel ruimte is om met elkaar te sparren en waar het nemen van initiatieven gewaardeerd wordt. Collega's vinden het leuk om elkaar te ondersteunen en samen de organisatie verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een goede werksfeer, waar hard gewerkt en ook gelachen wordt. Ook zul je regelmatig contact hebben met collega’s van de andere teams, zoals met toezichthouders en vergunningverleners.

  • Beschikbaar tussen de 28 en 36 uur per week

  • Beschikbaar per direct tot einde van het jaar.

  • Hybride werken mogelijk maar maximaal 50% van je werkuren.



Functie-eisen

  • Hbo/ WO werk- en denkniveau

  • Afgeronde rechten opleiding

  • Ervaring met handhaving en vergunningverlening van het omgevingsrecht in een bestuurlijke, juridische complexe context

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten