Yacht Freelance

Freelance Handhaver (ZZP)

Geplaatst 12 aug. 2024
Project ID: 9163757
Plaats
Rotterdam, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
55 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 14 aug. 2024 12:00

Idealiter is dit iemand met specifieke vakkennis en ervaring op het gebied van civiele techniek en/of waterkwaliteit. Deze kennis stelt de kandidaat in staat om effectief toezicht te houden op de naleving van wet- en regelgeving, voorlichting te geven over het belang van een goed en veilig watersysteem en keringen, en mogelijke risico's met betrekking tot lozingen, lekkages en lekverliezen op te sporen.


Het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard zorgt als waterschap voor droge voeten en schoon water. Het werkgebied van Schieland en de Krimpenerwaard strekt zich uit tussen Rotterdam, Schoonhoven en Zoetermeer. Binnen dit gebied zorgt Schieland en de Krimpenerwaard voor de kwaliteit van het oppervlaktewater zoals sloten, singels en plassen, de waterhoogte in sloten, singels en plassen en veilige dijken. Daarnaast beheert Schieland en de Krimpenerwaard een aantal wegen in de Krimpenerwaard. De grenzen van het gebied dat we beheren zijn te zien op de kaart hierboven. De grenzen van alle waterschappen in Nederland zijn te vinden op https://www.waterschappen.nl/mijn-waterschap/.



Eisen:


  • Afgeronde opleiding in civiele techniek, milieukunde of een vergelijkbare richting vereist, evenals een HAMIL-opleiding of een vergelijkbare opleiding.

  • Het bezit van rijbewijs B is noodzakelijk.

  • Het is een pré als de kandidaat beschikt over een BOA bevoegdheid (domein 2).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten