Yacht Freelance

Freelance FP&A Controller (ZZP)

Geplaatst 20 feb. 2024
Project ID: 9150895
Plaats
Rotterdam
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2024
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 feb. 2024 12:00

Voor onze opdrachtgever in te telecombranche zijn wij op zoek naar een XP&A Controller (FP&A Controller). Finance heeft als doel om als navigator van de business te opereren. Hierin speel jij met jouw expertise vanuit XP&A een grote en verbindende rol.

De XP&A Controller is eigenaar van de Planning & Control-cyclus voor onze opdrachtgever. Hij/zij werkt intensief samen met Business Controllers en Segmentanalisten en schakelt waar nodig met Senior Management. Samen analyseer je financiële vraagstukken en lever je inzichten die richting geven aan de besluitvorming. 

De XP&A Controller is verantwoordelijk voor de duiding en analyse van resultaten en de forecast, inclusief onderliggende drivers, van onze opdrachtgever.

Als XP&A controller heb je een sterke focus op verbetering, standaardisatie en eenvoud. Je helpt mee de Finance functie verder te innoveren en transformeren. Je luistert goed naar (keten)collega’s en/of interne klanten, je vraagt door en formuleert samen de uiteindelijke probleemstelling en prioriteiten.

Ook herken je jezelf direct in onderstaande punten: 

•   Academisch werk- en denkniveau, afgeronde HBO/WO opleiding in een financiële/economische richting;

•   3-5 jaar relevante werkervaring,

•   Je hebt ruime kennis van Reporting & Analyse en volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten