Yacht Freelance

Freelance Financial Accountant (ZZP)

Geplaatst 6 sep. 2024
Project ID: 9165335
Plaats
Leeuwarden
Uren
34 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 okt. 2024
Einde: 31 mrt. 2025
Tarief
55 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 sep. 2024 12:00

Betreft een uitdagende financiële functie in een dynamische omgeving, waarbij je meegaat in de veranderende wereld van een financial binnen Achmea? Als Financial Accountant combineer je de deelname aan 1Finance, het verander programma binnen de financiële kolom, met meewerken aan het doorlopende financieel administratieve proces. Kortom, een interessante combinatie van zowel change als run activiteiten!


Financial Accountant is een afwisselende functie waarbij je de ruimte krijgt om je vaardigheden ten aanzien van technologie te etaleren en te ontwikkelen, met als doel pro-actief je kennis te delen en de processen op onze afdeling efficiënter en effectiever te laten verlopen. Je neemt deel aan projecten, deze zijn divers van aard. Binnen de projecten voer je (deel)opdrachten uit en je denkt mee over uitvoering en oplossingen. Daarnaast richt je je op het opleveren van cijfers, het maken van specificaties in balansdossiers en het analyseren van aansluitingen en grootboekrekeningen. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met je collega’s binnen en buiten het team.


Je voert de werkzaamheden uit in een prettige en informele werksfeer waar naar elkaar om wordt gekeken, zowel offline als online. Je bent onderdeel van een cluster, met een coördinator als leidinggevende, van ongeveer 10-12 medewerkers.



Functie-eisen

  • Je bezit een HBO-diploma in een financiële of bedrijfseconomische richting en hebt minimaal 3 jaar ervaring.

  • Het is een pre wanneer je ervaring hebt met de administratie van verzekeringsproducten.

  • Kennis en ervaring met SAP, proces optimalisatie, data analyse en het Microsoft Power Platform zijn gewenst.

  • Maximaal 1,5 uur rijden vanaf Apeldoorn of Leeuwarden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten